Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

3 knihy, které ukazují jiný pohled na dřevo

3 knihy, které ukazují jiný pohled na dřevo

Březen patří dřevu. Knihkupectví Page Five pro nás vybralo několik publikací, které se zabývají řemeslem či představují surfařské dřevěné příbytky. Začtěte se!

 

1. The Craft And The Makers 

Řemeslo je žádané více než kdy jindy a malí výrobci zažívají doslova renesanci. Stále více hledáme produkty, které vydrží a mají vlastní historii; věci, které spojují formu, funkci a emoce do přesvědčivé entity. The Craft And The Makers představují špičkové podniky, které se rozhodly soustředit na řemeslné zpracování a snaží se vytvářet produkty s duší. Pokud patříte k lidem, kteří se nezabývají logem, nepronásledují trendy a naopak hledají objekty skutečné hodnoty, s nimiž se mohou identifikovat, bude vám tahle knížka ještě dlouho sloužit.

 

 

2. OCH!

Olgoj Chorchoj je designérské studio Michala Froňka a Jana Němečka, založené v roce 1990. Kniha představuje profesní dráhu studia v oblasti designu, architektury a výstavnictví formou autorských esejů a kompletním soupisem jejich dosavadních realizací. Knížka plná kvalitní inspirace potěší nejednoho milovníka designu.

3. Surf Shacks

Surf Shacks od berlínského nakladatelství Gestalten zachycuje život plážových bohémů na vlnách i na pevnině. Seznámíte se s historií prvního prkna a nahlédnete třeba i do surfařskych obydlí na Hawaii, Japonsku nebo dokonce v New Yorku. Jako inspirace určitě poslouží například autobus hromadné dopravy, předelaný na útulné bydlení. Kniha je v angličtině, má 288 stránek a krásné fotky.


Page Five

Veverkova 5, Praha 5

www.pagefive.com

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků

O článku

Zuzana Fedorova Autor:
Zuzana Fedorova

Foto: via Page Five

Publikováno: 13.03.2018

Mohlo by Vás zajímat

Přidejte se k Insidecor komunitě...