Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

3 knihy nejen do ložnice

3 knihy nejen do ložnice

Hledáte inspirativní ložnice? Knihkupectví Page Five připravilo tři publikace, které ukazují příklady bydlení ze zahraničí: od Skandinávie až po Švýcarsko.

1. Small Homes Grand Living

V rychle expandujících městech je prostor stále větší vzácností. Zvlášť když jde o bydlení. Small Homes Grand Living  vás vezme do skromných obytných domů a ukáže, jak můžete prostor kreativně využít. Designéři, architekti a obyvatelé hledají nové způsoby, jak vytvořit domov, který je pohodlný, i funkční i estetický. Tato kniha vám na konkrétních příkladech předvede efektivní využití každého čtverečního metru.

2. Scandinavia Dreaming

Tradiční, ale i moderní. Světlý a vlídný, nebo i drsný a chladný. Severský design má mnoho podob a kniha Scandinavia Dreaming od nakladatelství Gestalten je všechny odkrývá. V této knize najdete oslnivé interiéry, architekturu a designerské doplňky, které ukazují bohatství a různorodost současných severských prostorů.

3. Infinite Space

Tato kniha je oslnivá sbírka prvotřídní architektury, kterou fotografoval James Silverman na svých cestách. Ať už je to horská kabina v Norsku, smyslná oáza v Maroku anebo monolitický betonový dům ve Švýcarsku, snímky společnosti Silverman zachycují souznění staveb s krajinou a nekonečný prostor, který se etabloval jako klíčový prvek současné architektury po celém světě.


Page Five

Veverkova 458/5, Praha 5

www.pagefive.com

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků

O článku

Zuzana Fedorova Autor:
Zuzana Fedorova

Foto: via Page Five

Publikováno: 17.10.2017

Mohlo by Vás zajímat

Přidejte se k Insidecor komunitě...