Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

4 knihy pro milovníky interiérového designu

4 knihy pro milovníky interiérového designu

1. Kinfolk Home

Kinfolk je v oblasti interierového designu už skoro legendou. V této publikaci vám Nathan Williams přináší pohled do domovů designerů, architektů, fotografů a stylistů napříč celým světem. Ti prozradí, jak se jejich ideály odráží při výběru každého detailu a co jim za to jejich milované příbytky nabízejí na oplátku.

2. The Design Hotel Room

Pokud patříte k lidem, kteří si užívají spaní všude jinde než doma, máme pro vás dobrý tip. The Design Hotels Books nabízí výběr 279 nejkrásnějších hotelů z celého světa. Ke každému se váže zajímavý příběh a výborné fotografie. Stačí si jen vybrat.

3. The Monocle Guide to Better Living

Originální, informativní a zábavná publikace plná doporučení. Kniha nabízí odpovědi na některé základní otázky. Například: které město nabízí nejlepší kvalitu života? Jak vybudovat dobrou školu? Jak nastartovat vlastní podnikání? Dozvíte se, proč je při budování domova design tak důležitý a proč je různorodost kultur nevyhnutelná.

4. ROOM

Podobně jako The Design Hotel Book je i ROOM kniha velkých rozměrů. Najdete v ní výběr stovky interiérů od deseti kurátorů, krásné fotografie, ilustrace a novinky ze světa designu. Ať už hledáte inspiraci k zařízení vlastního bydlení, nebo se chcete jen potěšit krásnými fotografiemi, kniha ROOM vás určitě nezklame.


Page Five

Veverkova 458/5, Praha 5

www.pagefive.com

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků

O článku

Zuzana Fedorova Autor:
Zuzana Fedorova

Foto: archiv Page Five

Publikováno: 22.09.2017

Mohlo by Vás zajímat

Přidejte se k Insidecor komunitě...