Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku
Inspirace Produkty Designéři Události Design tour Upřesnit: Rezidenční projekty Komerční projekty Nábytek Doplňky Osvětlení Elektronika Podlahy / zdi / strop Umění Textil Kuchyň Koupelna Produktový designer Interiérový designer Architekt Umělec Praha Upřesnit: Interiér Exteriér Bar / restaurace / café Hotel Kancelář Obchod Výstavy Kadeřnictví Venkovní prostor Další Karlín Vinohrady Letná
Další možnosti: zrušit filtry

Články (6)


HALLA: Kanceláře budoucnosti

12.12.2017, Aneta Krupková

Je až neuvěřitelné, jaký má na zaměstnance pozitivní vliv přirozené světlo a kvalitní osvětlení. Pojďte se podívat na realizované projekty společnosti HALLA a nechte se inspirovat a budovat tak lepší a kvalitnější pracovní prostředí.
celý článek

Designblok 2017 - potrava pro tělo i duši

28.11.2017, Aneta Krupková

Jídlo jako vzpomínka, čas trávený s přáteli a rodinou, spojovatel i zdroj slasti. Pojďte se radovat a ochutnávat expozice, které jsme pro vás vybrali, jako ty nejlákavější z letošního uplynulého festivalu.
celý článek

Podlaha Corkart: Ideální do dětského pokoje

21.11.2017, Aneta Krupková

Podlahy firmy Corkart zajistí, aby vašem dětem bylo teplo, pohodlno a mohly si podupovat a skákat po pokoji radostí, jak chtějí. Podlahová krytina s korkovou vrstvou tepelně a hlukově izoluje a je i stoprocentně voděodolná.
celý článek