Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Apartmán FHM Bachelor okouzluje úchvatným výhledem na Bangkok

Apartmán FHM Bachelor okouzluje úchvatným výhledem na Bangkok

V asijských zemích si potrpí na mrakodrapy i luxusní bydelní. Když se obě tyto záliby propojí, vznikají ohromující architektonická díla. Stejně jako tomu je v Thajsku, odkud vám přinášíme ukázku luxusního třípokojového apartmánu, ze kterého je nádherný výhled na celý Bangkok.

Apartmán FHM Bachelor, inspirovaný neworským stylem, vytvořili architekti ze studia ONG & ONG Pte Ltd. Nachází se v 49. patře exkluzivní výškové budovy v centru Bangkoku a svým obyvatelům nabízí 270° panoramatický výhled na krásy hlavního města. Tato metropolitní tapisérie okouzluje nejen přes den, ale ještě více v noci.

Interiér bytu vyzařuje sofistikovanou a velice elegantní atmosféru. Převažuje zde monolitický přírodní kámen, doplněný dřevěným obložením stěn, které dodávají teplý nádech.

Designové osvětlení v tónech růžového zlata je ozdobou kuchyně a díky otevřenému prostoru i celého bytu. Kamenný kuchyňský ostrůvek je doplněn barovými židlemi, kde se mohou hosté posadit k drinku nebo něčemu dobrému na zub.

Obývací místnost zdobí jemně zbarvená zrcadla, díky nimž se obyvatelům bytu naskýtá obraz městské scenérie i z druhé strany. S pozvolným propojením obýváku a kuchyně tak vzniká i prostor pro večerní zábavu. 

Za elegantními zrcadlovými dveřmi jsou ukryté soukromé prostory, které zahrnují hlavní ložnici s vlastní koupelnou, šatnou, pracovnou i balkonem.

Pracovna je jednoduše a elegantně řešená. Jediné, co zde může rozptylovat od práce, je krásný výhled. Součástí místnosti je z jedné strany prostorná šatna, z druhé strany se vyjímá balkón a z třetí, za dřevěným panelem, prostor určený spaní. Vše se harmonicky i barevně doplňuje.

Za prosklenou stěnou, hned u ložnice, se nachází krásná koupelna se sprchovým koutem, do níž celý den proudí denní světlo.

Celý interiér bytu je velice elegantní a moderní. Obyvatelé tohoto apartmánu budou jistě nadšeni nejen samotnými výhledy na město, ale také kvalitními, designovými doplňky a stylovým vybavením.

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků


Přidejte se k Insidecor komunitě...