Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Dánský nábytek Houe: pohodlí nade vše, venku i uvnitř

Dánský nábytek Houe: pohodlí nade vše, venku i uvnitř

Léto. Konečně léto! Bazén na zahradě, slunce pálí, brouzdáte se trávou a vítr jemně pofukuje… Tak akorát, aby vám nebylo vedro k padnutí. Zatoužíte usadit se do pohodlného křesílka nebo lehátka a oddávat se nerušeně letní pohodě. Nebo hledáte nábytek pro venkovní posezení na terase? Chcete mít stylovější pracovní stůl? Přesně tím se zabývá značka Houe.

Ať se jedná o venkovní nebo vnitřní prostředí, dánský designový dům Houe se zabývá vším. Vytváří tak krásný a inovativní design, který splňuje vysoké nároky na pohodlí a kvalitu. Protože židle a jídelní stůl mají nejen dobře vypadat, ale být zároveň komfortní. Tak, aby váš pocit z nábytku byl co nejlepší. Nejde ale o masovou výrobu, Houe dbá na každou malou součástku nábytku tak, aby splnila přesnou potřebu a očekávání zákazníka.

Kdo za touto inovativní mladou značkou, jež vznikla roku 2007, stojí? Designerské duo Henrik Pedersen a Jesper K. Thompsen. Oba dva pány spojuje vášeň a láska k jejich řemeslu. Pederson říká: „Mou hlavní inspirací je neo-skandinávský design, ovlivněný londýnskou atmosférou a humorem Amsterdamu.“ Rád si hraje s neobvyklými kombinacemi materiálů a stále přichází s novými a netradičními způsoby, přičemž se vždy snaží o čistý a jednoduchý vzhled výsledného produktu. Naopak Thompsen vidí každý den jako výzvu k dalšímu zlepšení toho, co navrhl předtím. „To je můj hnací motor, který mne neustále posílá do nových směrů. Dostávám inspiraci ze všeho, co vidím, s čím se setkávám.

Vpravo Henrik Pederson, vlevo Jesper K. Thompsen.

Z venkovního nábytku je populární kolekce s vtipným názvem CLICK. Série se skládá z jídelních židlí, lehátka, houpací židle, polohovací židle či stoličky pod nohy nebo na odkládání věcí. CLICK se vyrábí z práškově lakovaného kovového rámu v kombinaci s bambusovými díly a plastovými lamelami v několika barevných provedeních.

Židle s područkami z kolekce CLICK.

CLICK Sunrocker.

CLICK židle s vysokými zády a stůl Circle Table.

Houe také navrhuje netradiční odkládací stolky vyrobené z práškově lakovaného kovu. Mají speciální odtokový systém, který udržuje stolek po deštích bez stojaté vody.

Stolky Eyelet Tray Table dostupné ve třech velikostech a v šesti různých barvách.

 

Pohovky Level.

Kolekci vnitřního nábytku vévodí prostorné stoly vhodné do jídelny, nebo jako nový pracovní stůl.

Sketch table.

Float table.

U nás si vybrané produkty z kolekce značky Houe můžete prohlédnout a zakoupit v showroomu Stockist.


Houe, prodává Stockist

www.stockist.cz

Vinohradská 50, Praha 2

facebook

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků


Přidejte se k Insidecor komunitě...