Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Nová kolekce svítidel Reflections: ve dne dekorace, v noci živel

Nová kolekce svítidel Reflections: ve dne dekorace, v noci živel

Každý prostor potřebuje pro navození té správné atmosféry něco jiného. Někdy stačí dodat zajímavý kus nábytku, jindy netradiční dekoraci nebo nějaké to stylové osvětlení. Světlo v interiéru totiž dokáže vytvářet zázraky. A právě na osvětlení jsme se dnes zaměřili. Okouzlující scény, intimní přítmí, hra světel a stínů či dokonale prosvětlený prostor. Ve dne dekorace, v noci živel, který ožívá. Svítidla Reflections, seznamte se.

Belgická značka Delta Light uvedla na trh novou kolekci uhrančivých svítidel Reflections. Jde o tři kolekce dohromady, které spojuje společný název. Elegantní jemné linie, pastelové barvy, transparentnost a sklo jsou hlavními motivy, které dělají z těchto světel pravý interiérový skvost.

Značka Delta Light je synonymem vysoké kvality i nadčasového designu. Když na Interieur Biennale v Kortrijku představila svou novou kolekci Reflections, nikdo nepochyboval, že bude úspěšná. Dotek elegance, krásné materiály i nápadité tvary. To vše v sobě nesou světla Reflections, která sestávají ze třech řad: Soiree, Miles a Mello.

SOIREE

Osvětlení řady Soiree vás okouzlí svými tenkými liniemi. Designéři se při jejich vzniku nechali inspirovat architekturou, sochařstvím a jednoduchými tvary, které nechali ještě více vyniknout díky zajímavým průhledům. Originální stínidla, obklopující žárovku, působí až nadpozemsky. Tak jako mají planety své prstence, tak i osvětlení Soiree zdobí podobně symetrické linie v černé či zlaté barvě. S těmito svítidly se stane váš interiér nepřehlédnutelným. Jakmile padne tma a světlo rozsvítíte, rozehraje se nezapomenutelná hra světel a stínů.

Soiree se vyrábí v různých tvarech i velikostech, jako závěsné i nástěnné. Z jakéhokoli úhlu pohledu vás vždy překvapí jedinečnou kompozicí. Přes den krásné a dekorativní struktury, které v noci ožívají a vytvářejí svůdný světelný efekt.

MILES

Řada svítidel Miles se řídí heslem v jednoduchosti je krása". Designéři zde zkombinovali čtyři různé tvary ve čtyřech barvách. Jemně tónované a ručně vyráběné sklo může být doplněno černou či zlatou objímkou a dvěma druhy světelných zdrojů. Můžete si zvolit mezi LED zdrojem nebo designovou žárovkou, v níž jsou efektivně vykreslena vlákna. Obě varianty vypadají skvěle, záleží jenom na vás, čemu dáte přednost. Chcete-li zažít skutečné kouzlo světel Miles, nevybírejte pouze jedno osvětlení, ale zvolte rovnou celé uskupení z různých tvarů i barev.

Moderní barevné odstíny v růžové, jantarové, mléčné i kouřové zútulní každý interiér, který tak získá nový a nadčasový rozměr.

MELLO

Lehounké a křehce průhledné. Takové je osvětlení z řady Mello, připomínající bubliny, které se volně vznáší prostorem. Jsou ručně vytvořené ze skla a tónované od romantické růžové po tajemný kouřový odstín. I zde si můžete vybrat mezi žárovkou nebo LED provedením. Když jsou světla zhasnutá, vyniknou jejich barevné odstíny a naopak při rozsvícení, kdy je barevnost potlačena, si můžete naplno užívat příjemného teplého osvětlení.

Designéři si pohráli s tvary bublin. V kolekci Mello najdete jak běžné kulaté tvary, tak i ty oválné v různých délkách. S těmito světly dostanete do prostoru teplo, eleganci i kvalitu řemeslného zpracování. Osvětlení se hodí do jakéhokoliv prostředí, kterému chcete dodat šmrnc.

Poetická svítidla Reflections vyjadřují krásu řemeslného umění i eleganci jednoduchých tvarů a barev. Svými novými řadami chce společnost Delta Light přinést do vašich domovů či komerčních interiérů tu správnou atmosféru. Takovou, aby byl pocit z každého prostoru naplněn teplem a jedinečností.


Delta Light

Vlastislavova 11, Praha 4

www.deltalight.cz/cz

facebook

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků


Přidejte se k Insidecor komunitě...