Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

První velká postel

První velká postel

Když je řeč o designu pro děti, nelze opomenout francouzskou firmu Vibel. Řešením nejen dětských pokojů, ale i ložnic se zabývá již více jak 35 let. Poprosili jsme proto Šárku Richtrovou, aby nás provedla světem dětí a představila nám kolekci dětských postelí, které se blíží těm dospěláckým.

První velká postel od Vibelu představuje nenásilný přechod od dětské postýlky k dospělácké posteli. „Taková postel je mimořádný zážitek pro každou holčičku i kluka. Poprvé tam sám usnout, cítit se v ní příjemně a útulně, snít sladké sny... a pravidelně tam spát,“ říká Šárka Richtrová. 

Nábytek - První velká postel

„Malý cestovatel, který nocuje pod moskytiérou, si zatažením bočních plachet může udělat naprosté soukromí. I bez většího nepořádku tak může mít z pokojíčku hravou džungli se schovkou a místem na spaní v jednom,“ vystihuje přednosti postele se záclonami.

Nábytek - První velká postel

Vibel nabízí postel nejen pro cestovatele, ale i pro princezny. Jak jinak než laděnou do sladké růžové.

Nábytek - První velká postel

Ve Vibelu mysleli i na ranní vstávání, které se u spáčů může proměnit v horor. Vytvořili postel se skluzavkou, která promění hrůzostrašné opouštění peřin v radost. „Do domečku se vejdou všichni plyšáci a pod postelí je spousta místa na hračky,“ upřesňuje Šárka Richtrová.

První velké postele mají jednu obrovskou přednost: rostou s dítětem. S věkem spáče se mění jeho potřeby a infantilní postýlka v pokoje teenagera rozhodně nemá co dělat. Ve Vibelu si s rozmary dětí poradili na jedničku -  postele lze zvýšit a vytvořit tak pod nimi hrací koutek, místo pro psací stůl nebo gauč s televizí.

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků

O článku

Veronika Čáslavská Autor:
Veronika Čáslavská

Foto: Vibel

Zdroj: www.vibel.cz

Publikováno: 31.01.2014


Přidejte se k Insidecor komunitě...