Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

S designovou stěrkou Microtopping vykouzlíte hladké povrchy beze spár

S designovou stěrkou Microtopping vykouzlíte hladké povrchy beze spár

Surová elegance, nadčasovost a styl. To vše můžete přenést do svého interiéru díky podlahovým designovým stěrkám Microtopping. Stěrka místo dlažby? Proč ne. Má hromadu nesporných výhod a navíc se nemusí použít jenom pro podlahu. Podívejte se, čím může tato unikátní krytina překvapit.

Pokud jste někdy čistili spáry v koupelnové dlažbě, jistě víte, jak úmorná činnost to je. Spáry mezi kachličkami se snadno zanesou a údržba je někdy velmi náročná. Řešením ale může být právě cementová stěrka. Její údržba je neskonale snadná, navíc vypadá skvěle a dodá vašemu interiéru či exteriéru nový rozměr.

Výhodou takové stěrky je i možnost aplikovat ji nejen na podlahu, ale také na stěny, schody či další povrchy. Kamkoli, kde jsou plochy hladké a pevné. Díky speciální příměsi polymeru nevadí ani oblé tvary, stěrka je mírně elastická a výborně přilnavá. Microtoppingem můžete potáhnout například i vyzděné sedátko ve sprše, umyvadlo, vanu, skříňku či další předměty. Překážkou není ani podlahové topení. Můžete tak vykouzlit jedinečný a originální prostor, který dohromady ladí.

Unikátní cementovo-polymerovou stěrku Microtopping dodává italská firma IdealWork a nabízí společnost BOCA, která se na trhu podlahových krytin pohybuje jako expert již takřka třicet let. Specializací společnosti jsou podlahové krytiny všeho druhu. Pracuje s kvalitními materiály a nabízí i široký výber kusových i celoplošných koberců, vinylových, kaučukových a dřevěných podlah, tkaného vinylu a dalších podlahových krytin.

Stěrka se nanáší v několika tenkých vrstvách a její celková tloušťka dosahuje pouhé tři až čtyři milimetry. Směs tekutých polymerů a speciálně zušlechtěného cementu se ručně nanáší a vytváří jednolitý povrch. Ačkoli jde o cementovou stěrku, je tento typ krytiny často označován jako „pohledový beton do exteriéru“.

Mezi skvělé vlastnosti stěrky Microtopping patří již zmíněná vysoká přilnavost a mírná elasticita, díky které se může použít i na zaoblené tvary. Je voděodolná a velice snadno se udržuje. Povrch může být hladký, drsný, ale také třeba kartáčovaný. Přesně takový, jaký si budete přát. Navíc si můžete vybrat z matné, pololesklé či lesklé finální úpravy. A co jistě mnozí ocení, do materiálové směsi lze přidat i jeden z mnoha barevných odstínů. Dlouhá životnost, otěruvzdornost i vlastnosti, snášející venkovní povětrnostní podmínky a UV záření, jsou zárukou opravdové kvality. Proto se nemusíte bát aplikovat stěrku i na terasy či kolem bazénů.

Microtoppingem dodáte vašemu interiéru nádech jemného minimalismu a čistých linií ve stylu Skandinávie. „Rádi vás přivítáme v našem showroomu, kde si můžete všechny nabízené produkty prohlédnout. Poradíme i s výběrem,“ lákají k návštěvě majitelé firmy BOCA.

Zajímají vás i jiné povrchy, jež nabízí společnost BOCA? Podívejte se s námi do Rozmanitého světa koberců a podlahových krytin.


BOCA Praha

Vinohradská 151, Atrium Flora - vchod C

130 00 Praha 3 - Vinohrady

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků


Přidejte se k Insidecor komunitě...