Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Sprchovat se v koupelně? Dnes už to neplatí

Sprchovat se v koupelně? Dnes už to neplatí

 

Máte dům se zahradou a chtěli byste se někdy osvěžit studenou či teplou vodou rovnou na zahradě uprostřed přírody? Díky novým venkovním sprchám a vířivkám se můžete vykoupat, kde budete chtít. Třeba před chalupou při západu slunce!

Například se sprchou Wazebo se můžete vysprchovat, kdekoliv si budete přát. Dokonce i ve dvou. Sprcha totiž existuje v single verzi i ve verzi pro dva. Venkovní sprchový kout vytvořili italští designeři Ludovica a Roberto Palomba žijící a tvořící v městě módy, Milánu. Jednoduchá krychlová konstrukce vám zajistí příjemné osvěžení a neurazí v žádném prostředí.

Produkty - Sprchovat se v koupelně? Dnes už to neplatí

Jejich dalším jedinečným výtvorem je Minipool. Tento designový venkovní minibazén pojme až 5 osob a zajistí vám a vaším blízkým nezapomenutelný zážitek v prostředí, ve kterém se cítíte nejlépe. Venkovní vířivka  se vyrábí v bílém nebo tmavě šedém provedení, volně stojící i zapuštěná do země. Nejenže budete moci strávit svůj čas nesmírně příjemným koupáním v přírodě, ale výrobek zajišťuje i hydromasáže nebo například chromoterapii. Chromoterapie je metoda alternativní medicíny, která používá barvy a světlo k vyvážení energie v lidském těle a pomáhá tak zlepšit psychický a emocionální stav člověka. Po dlouhém dni se pak budete cítit uvolněně a odpočatě.

 Produkty - Sprchovat se v koupelně? Dnes už to neplatí

Pokud hledáte něco trochu skromnějšího a méně nápadného, můžete zkusit Richmond Outdoor Shower od dánské designové společnosti Cane-line, která je na trhu přes 25 let a specializuje se na dřevěné a vodovzdorné objekty. Tento jednoduchý sprchový kout vám zaručí soukromí a svým přírodním vzhledem zároveň nenaruší okolí ve vaší zahradě.

Produkty - Sprchovat se v koupelně? Dnes už to neplatí

Ještě nenápadnější, ale o nic méně funkční, je samostatná sprcha od belgického návrháře Brama Bollena, vyrobená z nerezové oceli. Tento minimalistický design vám poskytne nenápadnost spojenou s užitečností.

Produkty - Sprchovat se v koupelně? Dnes už to neplatí

Vrcholem minimalismu je pak sprcha Serpentine. Tato ladně stočená sprcha se hodí kamkoliv a zabere minimálně místa. Rovněž je vyrobena z nerezové oceli a svým tvarem připomíná tvar stromu – ideální řešení do přírody.

Produkty - Sprchovat se v koupelně? Dnes už to neplatí

Ke zlepšení vašeho komfortu v zahradě nepřispěje pouze venkovní sprcha či minipool, ale i fontána, která svým jednoduchým a čistým vzhledem oblaží každého kolemjdoucího. Skleněná koule v sobě dokáže odrážet okolní krásy a díky tomu zvýrazní každý prostor. Nerezová mísa, do které padá voda pak působí uklidňujícím dojmem. Fontána může stát samostatně nebo může být umístěna v zapuštěném bazénu; její jednoduchost a elegance se tíme více zviditelní a dodá okolí dojem velkoleposti.

Produkty - Sprchovat se v koupelně? Dnes už to neplatí

Také jste zatoužili po venkovním sprchování a chtěli byste si pořídit něco podobného do vaší zahrady? Zmíněné produkty nejsou zdaleka vším, co vám pomůže příjemně strávit čas venku na zahradě nebo na chalupě. Mezi přední české dodavatele venkovního nábytku a příslušenství patří například Stockist, Design Bath nebo Ligne Roset a na jejich stránkách můžete najít mnoho dalších zajímavých produktů.

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků

O článku

Kristýna Hromková Autor:
Kristýna Hromková

Publikováno: 28.08.2015

Mohlo by Vás zajímat

Přidejte se k Insidecor komunitě...