Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Vařte v dobré společnosti: doplňky do kuchyně

Vařte v dobré společnosti: doplňky do kuchyně

Drobnosti, na které není radno zapomínat. Doplňky nejsou nutností, ale dokážou udělat veliký rozdíl. Tvoří nezanedbatelnou část domácího inventáře. Kuchyně je složitý komplex, kde všechno se vším souvisí. Spotřebiče jsou propojeny s nábytkem stejně jako ingredience s výsledným pokrmem. Kuchyňské doplňky musí být především odolné a funkční, ale zůstává prostor i pro originální design. Vařte a vychutnávejte si své výtvory v kvalitní společnosti. S našimi tipy budete vědět, kudy kam, když přijde na praktické pomůcky do kuchyně.

Na následujících řádcích vám představíme výrobky z distribuce české firmy Premium Gastro, která se specializuje na vše, co souvisí se stolováním. Zákazníkům přináší světové značky ve spojení s originálními produkty a prvotřídními materiály.

Vizuálně přitažlivé a až umělecké kombinace vytvoříte s infuzní nádobou Porthole, kterou pro svou značku Crucial Detail vytvořil designér Martin Kastner. Nechal se inspirovat oknem ponorky z filmu Dvacet tisíc mil pod mořem. Užijete ji na koktejly, oleje, čaje, nebo jakékoliv další lektvary. Nádobu naplníte obsahem dle libosti, utěsníte, zašroubujete a můžete se kochat pohledem na dokonalou kompozici chutí. Bude zkrátka ozdobou každé kuchyně, ať už ji naplníte čímkoli.

Jak v horkých letních dnech udržet nápoje chladné co nejdéle? Sklenice z řady GlassRoyal to umí díky dvojitým stěnám, mezi kterými vzniká izolující vrstva vzduchu. Vznikly z vysoce kvalitního borosilikátu a jen tak se nepoškrábou. Kamarádí se s myčkou i mikrovlnnou troubou. Dvoustěnné skleničky se vyrábí ve třech velikostech a můžete vybírat z dvanácti různých tvarů. Osvěžující design, který v létě ochladí a v zimě zahřeje.

Pro všechny milovníky kávy je zde unikátní koncept Figgjo Oslo. Sada reflektuje nejnovější kávové trendy a vznikla ve spolupráci s jedním z nejlepších norských baristů, Timem Wendelboe. Inspirací byl tvůrcům překvapivě japonský čajový rituál. Obsahuje tři hrnky a konvičku, které nahrazují tradiční kávový šálek. Design s funkčností zde kráčí ruku v ruce v dokonalé harmonii. Jednotlivé šálky jsou navrženy tak, aby umocnily požitek z dobré kávy a jejího aroma. Pozdvihněte obyčejné pití kávy na slavnostní ceremoniál.

Z kuchyně rovnou zpátky do peřin. Kdo by nemiloval snídani do postele. Firma Craster nabízí čajový set, na který pohodlně naskládáte vše potřebné. Tác z ořechového dřeva doplňuje jedna menší podložka a pořadač. Obojí na podložce můžete libovolně umístit. Probuďte stylově své blízké, nebo návštěvě naservírujte čaj o páté třeba na terase. Servírovací tác je šikovným pomocníkem v luxusním provedení. Překvapí vás, že firma Craster pochází z Anglie – Mekky odpoledního čaje?

Je tu léto a k němu neodmyslitelně patří zmrzlina. Kangabox je zmrzlinový termobox, který zajistí bezpečný převoz mražených dobrot i v tom největším parnu. Několikamilimetrové mezery mezi jednotlivými boxy jsou tak akorát široké pro chladící desky, které udrží zmrzlinu v chladu. Přepravka je k dispozici ve dvou velikostech, opatřená ergonomickými držadly a povrchem odolným vůči nárazům a poškrábání. Až ponesete domácí zmrzlinu na piknik, oceníte mimořádně lehkou konstrukci, která se jen tak nepronese.

Misky Claro z kolekce Chic belgické značky Aerts jsou výrazným doplňkem. Zlatavý matný povrch s výraznou texturou delikátně obklopí ovoce, ingredience na vaření nebo polévku. Sada disponuje několika barevnými úpravami a různými tvary i velikostmi misek. Kombinujte, skládejte, hrajte si.

U misek zůstaneme, jen trochu netradičně. Firma NAÏF není naivní, jak by mohl napovídat její název, a odvážně se vrhla do výroby betonové misky. Beton patří mezi současné trendy a své místo si nachází i v kuchyni. Originální nápad se opírá o dokonalé zpracování. Nádherný vzorek betonového povrchu umocní chuť dobrého jídla.

Staub je francouzská značka, která vyrábí smaltované litinové nádobí. Všechny jejich výrobky lze používat na všech typech sporáků, a to včetně indukcí. Nadčasový hrnec vynikne jak na plotně, tak na stole, až z něj budete podávat pokrmy – jídlo udrží dlouho teplé. Využijete ho na dušení, pečení, polévky a jídla z jednoho hrnce. Bude ideálním parťákem každého gurmána, skvěle se totiž hodí třeba na přípravu mušlí.

Pryč se starými kotlíky, udělejte si radost sadou hrnců Stein. Klasické stříbrné provedení je doplněné plastickým povrchem, který sadě dodává energický náboj. Silnostěnné nerezové nádobí je láska na celý život díky doživotní záruce. Snese jakýkoli sporák a speciální třívrstvá technologie zajistí rychlou distribuci tepla po celém povrchu. Ergonomické rukojeti zajišťují pohodlné užívání. S tímto nádobím se nespálíte.

Klíčem ke stylově vybavené kuchyni jsou doplňky. Odhoďte proto stereotypy a vybavte kuchyň originálně a hravě s firmou Premium Gastro. Kouzlete s materiály a tvary, kombinujte. Výsledkem bude místo, kde láska skutečně prochází žaludkem.

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků


Přidejte se k Insidecor komunitě...