Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku
Inspirace Produkty Designéři Události Design tour Upřesnit: Rezidenční projekty Komerční projekty Nábytek Doplňky Osvětlení Elektronika Podlahy / zdi / strop Umění Textil Kuchyň Koupelna Produktový designer Interiérový designer Architekt Umělec Praha Upřesnit: Interiér Exteriér Bar / restaurace / café Hotel Kancelář Obchod Výstavy Kadeřnictví Venkovní prostor Další Karlín Vinohrady Letná
Další možnosti: zrušit filtry

Články (46)


Koupelnové vybavení: zaměřeno na detail

06.01.2016, Lucie Hrdličková

Výběrem nábytku cesta za dokonalým designem rozhodně nekončí - celkovou podobu interiéru totiž dotváří maličkosti a detaily. Zaměřili jsme se na koupelnové doplňky, které této místnosti dodají charakter a šmrnc.
celý článek

Koupelnový design osmkrát jinak

17.12.2015, Lucie Hrdličková

Koupelna není jen umyvadlo a kachličky. Zapomeňte na neutrálnost a propůjčte jí osobitý charakter své rodiny, který se jistě promítá do celého zbylých částí domova. Tento článek přináší osm neobvyklých designů. Nechte se inspirovat!
celý článek

Glasgow boří bílou nemocniční nudu

02.12.2015, Lucie Hrdličková

Typický obrázek nemocnice, tedy dlouhé bílé a nehostinné chodby, sterilnost a šeď, hoďte za hlavu. Nová fakultní nemocnice v Anglii spojila své síly s anglickými designéry a pomocí materiálu DuPont™ Corian® vytvořila nápadité...
celý článek