Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku
Inspirace Produkty Designéři Události Design tour Upřesnit: Rezidenční projekty Komerční projekty Nábytek Doplňky Osvětlení Elektronika Podlahy / zdi / strop Umění Textil Kuchyň Koupelna Produktový designer Interiérový designer Architekt Umělec Praha Upřesnit: Interiér Exteriér Bar / restaurace / café Hotel Kancelář Obchod Výstavy Kadeřnictví Venkovní prostor Další Karlín Vinohrady Letná
Další možnosti: zrušit filtry

Články (25)


Berlínská restaurace La Soupe Populaire

29.11.2013, Marcela Kazdová

Berlín si za několik posledních let vybudoval vynikající image svérázného města, jakéhosi státu ve státě, metropole, která žije vlastním životem a se samotným Německem má pramálo společného. Vyrazte si s námi na večeři do hipsterské...
celý článek

Porsche Pavilon ve Wolfsburgu

27.11.2013, Marcela Kazdová

Dokonalé a sošné tvary samonosné ocelové střechy, která kopíruje tvar legendárního Porsche 911. To je hlavní poznávací znamení pavilonu automobilky Porche od studia Henn.  
celý článek

Kanceláře agentury Jung von Matt

25.11.2013, Marcela Kazdová

Hanzovní město Hamburk se pomalu, ale jistě probouzí zpět do krásy. Staví se nové čtvrtě, staré domy ožívají. To je i případ rekonstrukce tovární budovy, kterou si pro své sídlo nechala upravit reklamní agentura Jung von Matt.  
celý článek

Restaurace Althaus v Gdyni

23.11.2013, Marcela Kazdová

Nová restaurace Althaus vyrostla na místě s jednou z nejvyšších koncentrací německých turistů v celém Polsku, na pobřeží Baltského moře. Exkluzivní stylovou podobu místu vtiskli architekti z PB studia.
celý článek