Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

3M Design Innovation Award

3M Design Innovation Award

Nadnárodní společnost 3M hledá nové využití své vysoce reflexní fólie Diamond Grade. Soutěž Design Innovation Award je určena všem českým designérům. Máte-li tedy kreativní nápad, jak by šlo reflexní fólii užít, zbystřete.

Do prvního listopadu 2014 máte možnost přihlásit svůj návrh produktů, postupů či služeb, které inovativním způsobem využívají fólii 3MTM Diamond GradeTM DG3 a ucházet se tak o jednu z cen, které činí 40 000, 10 000 a 5 000 Kč. Mimo finanční ocenění bude vítězi odměnou také možnost prezentace vlastního návrhu na festivalu Česká inovace, pozvánka do Inovačního centra společnosti a podpora při případné realizaci projektu.

Události - 3M Design Innovation Award

O vítězi rozhodne vícečlenná odborná porota, kde zasednou zástupci 3M, odborníci na daný materiál a finanční garanti soutěže, designéři a teoretici designu. 

Do soutěže se mohou přihlásit všichni designéři, ateliéry či studenti designu z České republiky, a to neomezeným počtem návrhů, které se odevzdávají v elektronické podobě. Užší okruh finalistů bude vyzván k osobní prezentaci svých návrhů před porotou v průběhu listopadu 2014, ta z nich vybere tři výherce soutěže.

Reflexní fólie 3MTM Diamond GradeTM DG3 je doposud využívána zejména v bezpečnostním silničním provozu jako silniční a dopravní značení, možnosti jejího využití jsou však široké. Se svými nápady můžete zabrousit do oblastí jako je vybavení interiéru, módní návrhářství, sport, dětské hry, reklama a další.

Události - 3M Design Innovation Award

Vzorky fólie jsou v průběhu soutěže k nahlédnutí v GALERII CZECHDESIGN na adrese Vojtěšská 3, Praha 1 (PO – PÁ, 10:00 – 18:00). V průběhu října 2014 proběhne názorná ukázka materiálu v Inovačním centru společnosti 3M, jejíž přesný termín bude upřesněn na stránkách soutěže, kde jsou k dispozici také všechny další informace.

 

Jaký je Váš názor?

zpět na seznam článků

O článku

Veronika Čáslavská Autor:
Veronika Čáslavská

Foto: Czechdesign, www.kemakmuran.com, roadsafetyspecialist.wordpress.com,

Zdroj: www.czechdesign.cz

Publikováno: 08.09.2014


Přidejte se k Insidecor komunitě...