Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Design kuchyně dle receptu bulthaupu

Design kuchyně dle receptu bulthaupu

 

Německá značka bulthaup předvedla vloni ve svém showroomu v centru Milána novou kolekci kuchyňského nábytku a vybavení. I když od jejího představení uběhl již rok, nestárne. Zaujala nás několika možnostmi využití. 

Bulthaup dlouhodobě obohacuje trh výrobky, které jsou maximálně praktické a kde se v jednom kusu nábytku snoubí různé funkce. Jak sama firma říká, v jejích produktech se pojí intuice a praktičnost. Proto jsme se rozhodli představit vám kolekci b2, která dobře charakterizuje celou tvorbu bulthaupu. Pro všechny produkty z nejnovější kolekce je charakteristický kříž, dle kterého můžete na první pohled říct, z jaké sady výrobky pocházejí. 

Kuchyň - Design kuchyně dle receptu bulthaupu

Naši pozornost na první pohled zaujaly multifunkční stolky, které filosofii firmy přímo ztělesňují. Slouží jako plocha pro krájení či vaření, zároveň ale i jako úložný prostor: můžete sem schovat cokoliv od lžiček až po koření. Šuplíky se dají vysouvat ze všech stran, proto může u stolu pracovat více kulinářů zároveň. I v této kolekci bulthaup myslel na perfektní organizaci kuchyně a řešení, která kuchařce či kuchařovi usnadní manipulaci s nádobím i úklid prostoru.

Kuchyň - Design kuchyně dle receptu bulthaupu

Do světa bulthaup poslal minulý rok i nový jídelní stůl, který svou hlavní funkci efektivně maskuje. V jeho útrobách se totiž skrývá plotna. Ta se objeví, když rozevřete dřevěné desky, po kterými se nachází i betonová odkládací plocha pro rozpálené hrnce a pánve. „A tak zatímco maminka vaří, děti mohou na druhém konci stolu dělat úkoly,“ vysvětlila nám Kathrin Mühlhofer z bulthaup.

Kuchyň - Design kuchyně dle receptu bulthaupu

Nedílnou součástí kuchyně musí být i odpadkový koš. Ten bulthaup vyřešil elegantně a především funkčně: vytvořil dva pohyblivé boxy v zajímavém geometrickém provedení, které přímo svádí k třídění odpadu.

Kuchyň - Design kuchyně dle receptu bulthaupu

Kuchyňské skříňky z totožné kolekce pak bulthaup nabízí v dvojím designu. Přijde na to, zdali chcete své ingredience a vybavení schovat za neprůhledné posuvné dveře, či je nechat na obdiv za transparentní pojízdnou skleněnou deskou. Firma trh obohatila o další propracované produkty a opět dokázala, že oprávněně patří mezi špičku ve svém oboru.

Kuchyň - Design kuchyně dle receptu bulthaupu

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků


Přidejte se k Insidecor komunitě...