Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Fish & Chips

Fish & Chips

Restaurace Fish & Chips 21 Dlouha St. byla otevřena na adrese Dlouhá 21 již před několika měsíci. Její nabídku, servis i interiér si však zaslouží připomenout vždy.

Další - Fish & Chips

Interiér restaurace, která nabízí tradiční smažené ryby, takové, které jsou jednou z dominant britské kuchyně, je laděn jak jinak než do stylu Britského království. Nechybí ani trocha klišé v podobě obrazu britské královny.

Další - Fish & Chips

Dřevěný nábytek doplňuje klenutý prostor, který je obložen bílo-černými kachlíčky. jiných doplňků, navozujících atmosféru Velké Británie. Autorem interiérů je jeden ze spolumajitelů.

Další - Fish & Chips

Podnik patří pod hlavičku provozovatelů již zavedeného Zdenek's Oyster Bar (společnost Fruit de Mer). Tak jako u první restaurace, která se nachází také na Starém Městě Pražském i zde společnost přichází s konceptem, který je v Praze zatím unikátní.

Další - Fish & Chips

Součástí interiéru je i portrét slavého Mr. Beana nebo část klasické červené telefonní budky zasazené do kachlíčkové stěny.

Další - Fish & Chips

Na kvalitu připravovaných pokrmů dohlíží australský šéfkuchař Warwick Oudeman. Celkový dohled nad jídelníčkem a kreativní stránku přípravy jídel má pak na starosti šéfkuchař Jiří Nosek. Z nabídky ryb si můžete vybrat od klasické tresky, přes žraloka až po platýze.

Další - Fish & Chips

V restauraci Fish & Chips 21 Dlouha St. si jistě užijete příjemný večer ve společnosti nejenom skvělého jídla, ale i pití a originálního interiéru.

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků

O článku

Adam Štěch Autor:
Adam Štěch

Foto: Martin Hanzlik

Zdroj: fishandchipsprague.cz

Publikováno: 27.09.2013


Přidejte se k Insidecor komunitě...