Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Galerie CZECHDESIGN hledá výstavní projekt

Galerie CZECHDESIGN hledá výstavní projekt

Snili jste někdy o tom, že máte vlastní výstavu v galerii? Jestli ano, váš sen se teď díky Galerii CZECHDESIGN může stát skutečností. Sdílíme s vámi nabídku, se kterou tento výstavní prostor přišel.

Události - Galerie CZECHDESIGN hledá výstavní projekt

CZECHDESIGN je otevřený designérským projektům. Stojí o inovativní přístupy, neotřelá řešení a nové tváře. Proto se rozhodl vyhlásit výběrové řízení, v rámci kterého vybere výstavní projekt zaměřený na design, poskytne mu svůj prostor a finanční prostředky. Vítězný projekt představí veřejnosti na konci letošního léta.

Události - Galerie CZECHDESIGN hledá výstavní projekt

Nebude to však jen CZECHDESIGN, kdo rozhodne o vítězi. V odborné porotě pro výběr nejlepšího návrhu zasedne teoretička designu a kurátorka Uměleckoprůmyslového muzea v Praze Iva Knobloch, grafický designér a majitel úspěšného studia marvil Pavel Zelenka, designér, art director společnosti Lasvit a vedoucí Ateliéru keramiky a porcelánu na pražské UMPRUM Maxim Velčovský a šéfredaktor rubriky Design serveru lidovky.cz Tomáš Holý. Z pořádající organizace CZECHDESIGN v porotě zasedne její manažerka Jana Vinšová a ředitelka GALERIE CZECHDESIGN Jana Mattasová.

Do výběrového řízení se mohou přihlásit designéři, studia i školní ateliéry a studenti designu, a to do 22. června 2014. Koncept projektu a vizuál v podobě textu s přiloženými obrazovými materiály ve formátu zip (max. 10 MB) včetně jejich kontaktu, nechť zasílají na email: galerie@czechdesign.cz.

Další informace pro zájemce, fotografie a plány galerie ke stažení zde: czechdesign.cz/opencall

Jaký je Váš názor?

zpět na seznam článků

O článku

Veronika Čáslavská Autor:
Veronika Čáslavská

Zdroj: czechdesign.cz

Publikováno: 07.06.2014


Přidejte se k Insidecor komunitě...