Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Kuchyňské a interiérové studio Decoland dodá vašemu domovu osobitost

Kuchyňské a interiérové studio Decoland dodá vašemu domovu osobitost

Kuchyňské a interiérové studio i nábytek světových značek pod jednou střechou? To je Decoland, jehož showroom v pražských Průhonicích se nedávno rozrostl o ucelenou a širokou nabídku kuchyní. Ty najdete v rámci kuchyňského studia v přízemí showroomu. Pokud přemýšlíte o nové kuchyni nebo rovnou návrhu celého interiéru, pak může být Decoland tou pravou volbou.

Kuchyňské a interiérové studio Decoland je galerií inspirace i přehlídkou designového nábytku a doplňků. Velká nabídka vyhlášených nábytkářských značek i služby samotného studia ocení všichni milovníci designu a precizní výroby i běžní spotřebitelé, kteří si zakládají na kvalitě a tradici.

Značka Decoland vznikla v roce 2003 a od té doby nabízí svým zákazníkům originální design a kvalitu v každém projektu, do něhož se tým designérů pustí. Široký výběr nábytku v čele s kuchyňským studiem značek Scavolini a Team 7 najdete ve dvou poschodích průhonického showroomu. Profesionálové z řad kuchyňských designérů, architektů i projektantů vám pomůžou s tím nejlepším řešením pro váš domov. Vytvoří vám řešení na míru, a to jak v projektech kuchyní, tak i realizacích celých interiérů.  Zpracují detailní návrhy, zajistí montáže nového a ekologickou likvidaci starého nábytku nebo zrealizují jakékoliv nestandardní řešení přesně podle vašich představ. To vše a mnohem více je v Decolandu součástí služeb, jež můžete využít.

Majitelé společnosti Decoland a související značky BoConcept

Decoland nabízí veškeré interiérové služby od prvotního zaměření prostoru u vás doma přes následný návrh interiéru včetně vizualizací, dopravy a odborné montáže vybraného nábytku i pozáruční servis. Výhodou je také úzká spolupráce s profesionálními a prémiovými dodavateli podlah, dveří, schodišť, koupelen a jiných součástí interiéru. Proto je možné vytvářet individuální projekty zcela na míru. Tým projektantů v čele s architekty a designéry si zakládají na tom, aby byl výsledný prostor funkční, osobitý a měl neopakovatelnou atmosféru.

Díky tomu, že společnost spolupracuje s hromadou vyhlášených značek, může nabízet také široké portfolio designového nábytku a doplňků. Setkat se tu můžete se značkami jako je Edra, Team 7, Vitra, Cattelan Italia, Calligaris, BoConcept, Moretti Compact, Moll, Dorelan, Ditre nebo Scavolini. My se dnes zaměříme na kuchyně.

V showroomech Decoland najdete dvě značky kuchyní. První z nich je italská jednička mezi kuchyněmi, značka Scavolini. A tou druhou je neméně významná rakouská značka Team 7, která se vyznačuje kuchyňským nábytkem z masivních dřevin.

SCAVOLINI

Italská značka Scavolini má dlouholetou tradici. Již přes padesát let vyrábí jedinečné kuchyně, které si zamilovali lidé po celém světě. Značka se vypracovala z malé dílny až do velké průmyslové společnosti, která ctí a respektuje své zákazníky napříč generacemi. Historii Scavolini charakterizují její bohaté zkušenosti v oboru kuchyní, kde se rychle přizpůsobuje novým trendům a světovému přístupu. A to nejen v designu a vzhledu jako takovém, ale i v ohledu k životnímu prostředí či vývoji nových technologií. Scavolini se stala jedním z nejuznávanějších světových producentů nábytku a respektovanou značkou mezi designéry i veřejností. Není se proto čemu divit, že spolupracuje s předními designéry, jako jsou Karim Rashid, Giorgetto Giugiaro, Silvano Baraschi, Michael Young, Castiglia Assocciati, ale také třeba se značkou DIESEL.

Značka Scalovili byla založena v roce 1961 a od té doby nás rok co rok překvapuje jedinečnými kolekcemi. V její nabídce najdete jak moderní kuchyně, tak i ty klasické či kuchyně na míru.

V roce 2013 značka rozšířila svůj záběr také o koupelnový nábytek.

TEAM 7

Společnost Team 7 spojuje přírodu, design a technologii v jedinečném nábytku s duší a charakterem. „Zavázali jsme se našemu cíli, abychom byli neustále věrni svým kořenům a stále zlepšovali náš produkt,“ vysvětluje vedení značky, která si získala již bezpočet prestižních ocenění.

Team 7 vyrábí kuchyňský nábytek z masivního dřeva již šedesát let a toto výročí jen potvrzuje jeho pevnou pozici na trhu a příslib „zelené“ budoucnosti. Po celá desetiletí pečlivě vytváří ručně vyráběný nábytek, který kombinuje ekologické zásady s praktickým a moderním designem.

V kuchyních Team 7 není o úložný prostor nouze.

Ať už si zvolíte realizaci kuchyně nebo celého interiéru, Decoland vaše sny promění v realitu. Důležitá je vzájemná důvěra, proto jsme rádi, když zákazníci nezapomenou zmínit jakoukoliv maličkost," říkají na závěr designéři Decoland studia.


Decoland
www.decoland.cz
V Oblouku 800
252 43 Průhonice

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků

O článku

Zuzana Mitvalská Autor:
Zuzana Mitvalská

Publikováno: 02.12.2019


Přidejte se k Insidecor komunitě...