Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

OPTIKA POLÁK: Brýle na míru vaší osobnosti

OPTIKA POLÁK: Brýle na míru vaší osobnosti

Už se vás někdy v optice zeptali na vaše volnočasové aktivity? V rodinné firmě OPTIKA POLÁK je tahle otázka standardem. Během půlhodinového měření zraku pomocí speciálních testů a moderního přístroje VISIOFFICE se zdejší profesionálové skutečně zajímají o to, co děláte, aby mohli vytvořit brýle tvořené na míru vašemu životnímu stylu i osobnosti. Nezáleží na tom, jestli trávíte čas na zahradě, v kanceláři nebo extrémními sporty, firma OPTIKA POLÁK pro vás díky jedinečnému individuálnímu přístupu najde ideální řešení.

Brýle Alain Mikli jsou jedinečné svým experimentováním s tvary, barvami i motivy. Brýle této značky slouží zároveň jako módní doplněk.

Pro olympijské atlety vytvořila společnost před odletem do Rio de Janeira sportovní brýle v zářivých barvách s obrubami od značek ADIDAS či ETNIA. Dramatikovi, hercovi a moderátorovi Jiřímu Havelkovi zase padnou jako ulité ručně vyráběné brýle MYKITA s nadčasovou efektní hrazdou.

Sportovní multifunkční brýle Adidas pro olympijské atlety.

 

Stylové brýle Mykita si oblíbil i charismatický herec a moderátor Jiří Havelka.

Snažíme se o to, aby u nás klienti nacházeli komfortní, dokonale vyhovující produkty a oslovil je osobní vztah, který zkvalitňuje naši nabídku a služby,“ vysvětluje přístup spolumajitelka optiky Dagmar Poláková. Společnost se zaměřuje na měření zraku, kontaktní čočky, brýlová skla a brýlové obruby, které pro ni vytvářejí prestižní značky jako Alain Mikli, Starck Eyes, Mykita, Silhouette a Jimmy Choo. Díky modernímu vybavení, prvotřídnímu sortimentu a kvalifikovaným optometristům registrovaných u Ministerstva zdravotnictví je společnost charakteristická vysokou profesionalitou, precizností, efektivitou a kvalitou.

Tvar brýlí Alain Mikli spojuje konturu obličeje s akupunkturními body, čímž vám zaručuje ten největší komfort a pohodlí.

Trendové pánské brýle Starck Eyes kulatého tvaru s pohyblivými stranicemi.

Pánské módní brýle Starck Eyes s pohyblivými stranicemi.

Přijďte se o těchto charakteristikách přesvědčit mezi 24. listopadem a 22. prosincem na akci SQUAT iD23 do ulice Pařížská, kde bude OPTIKA POLÁK prezentovat své produkty ve všech bytech.

V nostalgickém bytu iD23B budou vystaveny efektní sluneční dámské brýle Jimmy Choo elegantního retro tvaru s bočními očnicemi zdobenými skelným prachem, které by mohly hrdě nosit i největší hollywoodské hvězdy 60. let.

Mezi skvosty konzervativního bytu iD23D se objeví pánské sluneční brýle Tom Ford se stylovou hrazdičkou a speciální úpravou proti odleskům v zadní části skel, jejichž styl vybízí k nekonečné odpolední pohodě s větrem ve vlasech a sluncem za zády.

V nadčasovém bytě iD23E zaujmou zraky návštěvníků světlemodré dámské brýle Mykita se zlatým nosníkem ručně vyráběné z lehkého kovu, jejichž styl by vám záviděly i bystrozraké dámy.

Dorazte do Pařížské a nebojte se podívat na svět v tom lepším světle!

_____________________________________________________________________________________

Optika Polák
Dlouhá 11, Praha 1
 

 

Jaký je Váš názor?

zpět na seznam článků

O článku

Petra Dvořáková Autor:
Petra Dvořáková

Foto: via Optika Polák, Dagmar Vyhnalkova

Publikováno: 13.12.2016


Přidejte se k Insidecor komunitě...