Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Pride&Glory

Pride&Glory

Vytvoření kancelářských prostor pro Pride And Glory, reklamní agenturu zabývající se designem, v krakovské čtvrti Zabłocie bylo pro architekta Justyna Friedberga z Morpho Studia velkým úkolem. „Prostor, který jsme dostali k dispozici byla prázdná hala s několika pilíři. Museli jsme vytvořit projekt od nuly," říká architekt. Výsledkem jeho práce je několik konferenčních místností a kanceláří včetně zázemí pro zamětnance. Prostor je zařízen originálním nábytkem a doplňky sloužícími k zútulnění strohého rázu továrního interiéru.

Recyklované palety a prkna získané z demolice stoletého domu slouží jako nábytek v recepci této reklamní agentury, která se primárně zabývá designem.

Kancelář - Pride&Glory

Kromě zachování post-industriální atmosféry tovární haly bylo další prioritou zútulnění interiéru tak, aby se jak zaměstnanci, tak klienti cítili jako doma.

Kancelář - Pride&Glory

Otevřená kuchyně je prostor, kde se zaměstnanci formálně i neformálně setkávají. Dominantou je zde masivní stůl doplněný o židle Master (Philippe Starck). Osvětlení Tool lamps (Diesel for Foscarini) podtrhuje industriální nádech přítomný v celé agentuře.

Kancelář - Pride&Glory

Efektní pohled do konferenční místnosti, jejíž stěny jsou skleněné. Kontrastně zde působí dveře a jejich rám, který je vyrobený z masivního dřeva.

Kancelář - Pride&Glory

Neobvyklá svítidla z kabelů jsou zavěšena nad stolem v konferenční místnosti, která slouží především pro interní jednání.

Kancelář - Pride&Glory

Jelení hlavy vytvořené z pestrobarevného kartonu přináší trochu humorného odlehčení při pravidelných jednáních.

Kancelář - Pride&Glory

Sofistikovaný design lze nalézt i v nejmenších zákoutích kanceláře.

Kancelář - Pride&Glory

Volba osvětlení byla pro tento industriální prostor velmi důležitá. Vedle průmyslových svítidel se uplatnil i svazek žárovek osvětlujících jednu z kanceláří.

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků

O článku

Tereza Schneiderová Autor:
Tereza Schneiderová

Foto: Hanna Długosz

Zdroj: morphostudio.pl

Publikováno: 18.11.2013


Přidejte se k Insidecor komunitě...