Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Tkaný vinyl Fitnice: kombinace vysoké odolnosti a tradiční estetiky

Tkaný vinyl Fitnice: kombinace vysoké odolnosti a tradiční estetiky

Moderní podlahová a nástěnná krytina, která se hodí do bytových i kancelářských prostor. Díky určité pružnosti se materiál dokonce dokáže po stlačení vrátit do původního stavu. Jeho vysoká odolnost umožňuje využití i do venkovních prostor. Tkaný vinyl vyrábí španělská firma Vertisol, která má s výrobou více než 30leté zkušenosti. U nás kolekce tkaného vinylu Fitnice nabízí společnost BOCA.

Firma Vertisol nabízí čtyři kolekce podlahových krytin: novinku Fitnice Memphis, Fitnice Chromu, Fitnice Panamu a Fitnice Wicker. Dodávají se v rolích, čtvercích, lamelách nebo dílcích ve tvaru kosočtverců. Skládáním různých barev tak můžete vytvořit velmi neobvyklé kombinace, které z kavárny nebo i veřejné sportovny vykouzlí živý orchestr barev.

Každá z kolekcí tkaného vinylu Fitnice obohacuje svou kvalitu užitnými vlastnostmi: vysokou odolností (třída odolnosti 23 a 33), snadnou údržbou díky nenasákavému povrchu, který stačí pravidelně luxovat; tepelnou vodivostí, která umožňuje instalaci na podlahové topení, a solidní izolací kročejového hluku. Tkaný vinyl má strukturovaný povrch, který je tedy i přirozeně protiskluzový.

Podlahovou krytinu si můžete objednat i v jakýchkoli tvarech podle vašeho přání nebo využít variantu výřezu/vložení libovolného tvaru do plochy podlahy. Získáte tak zcela unikátní krytinu třeba s vaším firemním logem nebo mozaikou ve firemních barvách.Využít můžete i dodání kusového koberce z tkaného vinylu s různým zakončením okrajů (bordurovaného, založeného do rubu atd).

Tkaný vinyl je tvořen dvěma vrstvami – spodní je 100% PVC a vrchní se skládá z ploše tkaných polyesterových vláken potažených odolným vinylem. Každá kolekce Fitnice vám nabízí širokou škálu odstínů. 

Tkaný vinyl se nepoužívá jen na podlahové krytiny. Firma Vertisol vyrábí další tři kolekce krytin na stěny: v tónech ebony a bílé Fitnice Wall 597, v zemitých odstínech hnědé a šedé Fitnice Wall Time in Town a energetickou, fresh kolekci barev Fitnice Wall Like Home.

Standardně se krytiny na stěny dodávají v délce rolí 10 metrů a šířce rolí 100 nebo 120 centimetrů. Fitnice Wall jako krytina na potahování stěn je materiálově tvořena taktéž dvěma vrstvami: rubová úprava je 100% PES tkanina a vrchní vrstva je z ploše tkaných polyesterových vláken potažených odolným vinylem.

Na Fitnice podlahovou krytinu nemusíte opatrně našlapovat. Velmi praktické vlastnosti tkaného vinylu umožňují použití do všech rezidenčních i komerčních prostorů s vysokou zátěží. Design krytin podlah a stěn je neokoukaný a neobvyklý. Vzorky všech těchto kolekcí tkaného PVC Fitnice si na vlastní oči můžete prohlédnout v showroomu BOCA na pražské Floře.


Boca Praha

www.bocapraha.cz

Vinohradská 151,  Praha 3

Atrium Flora, budova B, 9. patro (vstup z ulice Jičínská)

SaveSave

Jaký je Váš názor?

zpět na seznam článků


Přidejte se k Insidecor komunitě...