Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Vinařství Michlovský představilo nový degustační bar

Vinařství Michlovský představilo nový degustační bar

Vinařství Michlovský je rodinný podnik, jak má být. O přípravu vína se už řadu let stará Miloš Michlovský, jeho žena Lenka pomáhá s propagací, synové sbírají první zkušenosti ve vinařství a kouzlí i v kuchyni. Nedávno pro své kulinářské umění dostali nový impuls: prostornou galerii vína, kde pořádají degustace. Pokud se objednáte předem, je možné zařídit degustační menu, jehož součástí je i párování vybraných vín.

Nová degustační galerie navazuje přímo na výrobu, kterou si rovněž můžete prohlédnout. Rodina Michlovských vymýšlela nový prostor tak, aby vzdával hold vínu: degustační část je proto propojená s prodejnou vína, kde firma vystavuje a nabízí k prodeji všechny lahve ze své produkce. Třeba oceňované cuvée President 2015, které vzniklo z odrůdy Ryzlink vlašský.

Samotný design interiéru je velmi jednoduchý, vévodí mu neutrální barvy a přírodně upravené dřevo – od baru až po stoly a židle s polstrováním. Skleněné plochy zase umožňují výhled od okolí a prostor opticky sjednocují. Krásu přírodních materiálů ctí i nádobí: některé chody dostanete na podnosech z hrubého kamene či na dřevu. 

Pokud si tedy chcete užít sezónu vinobraní se vším všudy, u Michlovských pochodíte. A když budete mít štěstí na babí léto, skleničku si můžete užít i na zahrádce.


Vinařství Michlovský

Luční 858, 691 03 Rakvice

Jaký je Váš názor?

zpět na seznam článků

O článku

insidecor tým Autor:
insidecor tým

Foto: Filip Šlapal

Publikováno: 17.11.2017


Přidejte se k Insidecor komunitě...