Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

3 knihy, které musíte mít v kuchyni

3 knihy, které musíte mít v kuchyni

Tématem tohoto měsíce jsou kuchyně, a tak nesmí chybět ani vhodná literatura. Jako vždy ji pro nás vybralo knihkupectví Page Five. Poradí vám, jak na design kuchyně i osvědčené recepty.

1. Kitchen Kulture 

Kuchyně jako střed domova i života. Kuchyně jako místo pro klidné setkání s rodinou i party s přáteli. Spojení nejmodernějších trendů současného designu a úsilí architektů o estetickou dokonalost. To vše naleznete v nádherné fotoknize Kitchen Kulture od nakladatelství Gestalten.

2. The Delicious 

3D tisk předkrmu versus nejstarší cukrárna v Americe. Nové přístupy, ale i návrat ke kořenům. Inovátoři, avšak také lidé odkazující na tradice a obnovující pozapomenutá řemesla. The Delicious představuje vše netradiční, co v dnešním gastronomickém světě můžete potkat. Najdete zde přelomové koncepty luxusních restaurací, japonské rodinné rybárny, ale i street foodové trucky z ulic Helsinek.  

3. Vývařovna  Život je raut

Knižní debut od holek, které stojí za gastronomickým projektem Vývařovna. Zabývá se sociokulturními souvislostmi, návraty do školních jídelen, stolováním u televize, glosováním nad svíčkovou i ranními návraty se smažákem v ruce. Štěstí a smutek, který doprovází chlebíčky a bohemku. Kolik hotovek sníte za třicet let? Kolik hashtagů vygeneruje euforie a deprese? Není to kuchařka, není to dívčí román, je to #vývařovna.


Page Five

Veverkova 458/5, Praha 5

www.pagefive.com

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků

O článku

Zuzana Fedorova Autor:
Zuzana Fedorova

Foto: archiv Page Five

Publikováno: 29.08.2017

Mohlo by Vás zajímat

Přidejte se k Insidecor komunitě...