Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku
Inspirace Produkty Designéři Události Design tour Upřesnit: Rezidenční projekty Komerční projekty Nábytek Doplňky Osvětlení Elektronika Podlahy / zdi / strop Umění Textil Kuchyň Koupelna Produktový designer Interiérový designer Architekt Umělec Praha Upřesnit: Interiér Exteriér Bar / restaurace / café Hotel Kancelář Obchod Výstavy Kadeřnictví Venkovní prostor Další Karlín Vinohrady Letná
Další možnosti: zrušit filtry

Články (24)


Horská chata ve vsi Gstaad

01.11.2013, Marcela Kazdová

Některé alpské chatičky se ve snaze přiblížit se původnímu tradičnímu vzhledu naopak stávají výlohami nevkusu. V této chatě se podařil pravý opak.
celý článek

Dvě verandy

31.10.2013, Marcela Kazdová

Dnes sestoupíme z vil ve vysokých horách do minimalistické stavby na březích Curyšského jezera.  
celý článek

Dům manželů Roduitových

29.10.2013, Marcela Kazdová

Navštivte švýcarskou vilku obklopenou nádhernou horskou přírodou. Její úkol je prostý: sloužit a nerušit. Obývá ji totiž malířka s manželem.
celý článek

Vila v lázních Vals

28.10.2013, Marcela Kazdová

Před čtyřmi roky dokončený dům ve svahu ve známých švýcarských lázních Vals se stal již doslova ikonickou stavbou.
celý článek

Alpský hotel Wiesergut

26.10.2013, Marcela Kazdová

S láskou k tradicím a rodné zemi se pustili do rekonstrukce a dostavby majitelé alpského hotýlku. Podařilo se jim vytvořit luxusní hotelové zařízení, ve kterém je pobyt doslova balzámem na duši: čistý design v čisté přírodě vás zbaví...
celý článek