Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Axor Port Prague

Axor Port Prague

Port X je projekt stojící na hranici architektury a designu. U konstrukce složené z přemístitelných bloků je podstatný prvek proměny a přizpůsobivosti.  Jednotlivé bloky jdou všemožně kombinovat, zvětšovat, zmenšovat a utvářet do designově atraktivních podob. Port X je projektem s trvalou hodnotou a prostorem pro představivost.

Výstavy - Axor Port Prague

Port X není dům, je to produkt.  Produkt, který je možné umístit tam, kde by dům stát nemohl.  Produkt, který překračuje hranice konvencí, a jehož majitel má volnost ve volbě umístění, uspořádání a využití daného objektu.

Výstavy - Axor Port Prague

Užitné místnosti mají výhled orientovaný převážně na vodní plochu. Fasáda na této straně je prosklená s otevíratelnými francouzskými okny umožňujícími vstup na terasu. Na fasádě orientované k břehu jsou umístěny pouze vstupní dveře.

Výstavy - Axor Port Prague

Výhodou objektu je šetrnost k přírodě, úspora energie a odproštění se od ukotvení na jednom místě.  Port X nabízí také různé přístupy k řešení interiéru.

Výstavy - Axor Port Prague

Do 17.11. probíhá v Axor Port Prague - kotvící na Výtoni - výstava fotografií od Ondřeje Kavana.

Výstavy - Axor Port Prague

Galerie Axor Port Prague pravidelně odplouvá do světa fantastických a barvitých instalací a překvapuje řadou projektů i vodního a světelného designu.

Jaký je Váš názor?

zpět na seznam článků

O článku

Tereza Schneiderová Autor:
Tereza Schneiderová

Zdroj: axorportprague.cz

Publikováno: 16.11.2013

Mohlo by Vás zajímat

Přidejte se k Insidecor komunitě...