Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Hotel Middle House nabízí oázu klidu uprostřed dynamického Šanghaje

Hotel Middle House nabízí oázu klidu uprostřed dynamického Šanghaje

Luxusní hotel Middle House se nachází v srdci oblíbené obchodní čtvrti v Šanghaji a v těsné blízkosti městské módní ulice Nanjing Road. Navazuje na filozofii intimního luxusu, poskytovaného vysoce personalizovanými službami. Hotel nabízí mnoho jedinečných prvků s množstvím venkovních prostor a teras. Poskytuje elegantní a klidnou oázu uprostřed dynamické kulisy jednoho z nejsofistikovanějších asijských měst.

Middle House je již čtvrtý hotel v rámci sítě Swire Hotels. Projekt dostal na starost Pier Lissoni a jeho tým, který zde vytvořil působivou atmosféru pro všechny hosty, kteří hledají klidné zázemí. Kromě 111 pokojů a 102 apartmánů s obsluhou mají hosté přístup i do restaurace, bazénu či lázní nebo společenských prostor, kde se odehrávají různé akce.

Myšlenka interiérového designu haly je založena na kombinaci různých expresivních forem. Stylistické prvky, které jsou typické pro historii a kulturu místních řemesel, jsou umístěny ve vztahu k současným prvkům, aby vznikla atraktivní prostorová rovnováha.

Kontrast, styl, materiál a barva. Cílem bylo vytvořit prostor pro klidný luxus a jednoduchou eleganci, vše prostudované do posledního detailu. Hotelové pokoje jsou vybaveny kombinací prvků moderního designu, kusů vyrobených na zakázku a několika moderních interpretací tradičního asijského nábytku. Různé doplňky dodávají prostoru pocit domova.

Ohromující výhledy na městská panoramata poukazují na fakt, že jste v samém centru kulturního života, a přesto chráněni před ruchem velkoměsta. Elegantní pokoje v klidných zemitých barvách poskytují ideální útočiště pro odpočinek.

Jedinečnost hotelu je pozorovatelná uvnitř i vně. Fasádní systém, koncipovaný jako řada zaoblených hliníkových žaluzií, zajišťuje stín a soukromí pokojů. Strukturovaným a zářivým povrchem obložení stěn se budova odlišuje od okolních staveb. Uvnitř hosty na první pohled ohromí dřevěné točité schodiště.

Směs orientálních prvků, jako jsou zelené bambusové stěny, všechny ručně vyráběné pomocí skutečného bambusu, či keramické glazované obložení, je elegantně vyvážena současným nábytkem a uměleckými díly.

Restaurace Café Gray Deluxe, které vévodí newyorský šéfkuchař Graye Kunz, předvádí jedinečný styl mezinárodní kuchyně uprostřed stylových interiérů architekta Lissoniho a úžasných venkovních teras. Současné zařízení se mísí s místními tradicemi a stylově zakomponovaným moderním nábytkem a doplňky.

Rozsáhlá wellness část o ploše 2 400 metrů čtverečních se nachází v suterénu a je koncipována jako jedinečný prostor, který spojuje to nejlepší pro harmonizaci těla i duše. Poklidná atmosféra, přítmí a samozřejmě široké množství procedur přispívají k maximálnímu relaxu. Co víc si přát?

Ať už je ruch velkoměsta jakýkoliv, je dobře, že je před ním úniku. Hotel Middle House takové klidné útočiště poskytuje. A nejen to. Propojuje tradiční architekturu s tou moderní, a dává tak vzniknout jedinečnému konceptu, který ocení i všichni milovníci architektury a designu.


The Middle House

Lissoni & Partners

www.lissoniandpartners.com

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků


Přidejte se k Insidecor komunitě...