Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku
Inspirace Produkty Designéři Události Design tour Upřesnit: Rezidenční projekty Komerční projekty Nábytek Doplňky Osvětlení Elektronika Podlahy / zdi / strop Umění Textil Kuchyň Koupelna Produktový designer Interiérový designer Architekt Umělec Praha Upřesnit: Interiér Exteriér Bar / restaurace / café Hotel Kancelář Obchod Výstavy Kadeřnictví Venkovní prostor Další Karlín Vinohrady Letná
Další možnosti: zrušit filtry

Články (9)


Staged překonává hranice

08.02.2014, Tereza Schneiderová

Překonávat hranice můžeme různými způsoby. Třeba tím, že v designu spojíme síly s našimi sousedy a vzájemně necháme nahlédnout do svých kultur. Nejen o tom je unikátní projekt Staged.
celý článek

Alpský hotel Zhero

23.01.2014, Tereza Schneiderová

Až zjistíte, co všechno se skrývá v tomto alpském hotelu, nejspíš zapomenete na to, že na hory se v zimě jezdí hlavně lyžovat.
celý článek

Pivovar Hostivar

18.01.2014, Tereza Schneiderová

Hledáte v Praze místo, kde je příjemná atmosféra, dobré jídlo a především pivo vařené tradičním způsobem bez pasterizace a filtrování? Myslíme, že jsme ho našli...
celý článek

Bar&Co

20.12.2013, Tereza Schneiderová

Jeden bar, čtyři místnosti, každá jiná. To je Bar&Co v centru Helsinek. Sejít se s přáteli tady můžete v "knihovně" nebo třeba v "řeznictví".  Čemu byste dali přednost vy?
celý článek

Hotel Ett Hem

15.12.2013, Tereza Schneiderová

Ett Hem není jen název tohoto elegantního hotelu ve Stockholmu; ve švédštině znamená domov - a jak se sami můžete přesvědčit v našem článku, domov je to skutečně krásný.
celý článek

Standard v Kodani

07.12.2013, Tereza Schneiderová

Vysoký standard architektury, designu, gastronomie a jazzové hudby předválečné doby - zkrátka Standard v centru Kodaně.
celý článek