Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Vroucí či perlivá voda přímo z kohoutku? I to umí značka Grohe

Vroucí či perlivá voda přímo z kohoutku? I to umí značka Grohe

GROHE je v koupelnovém a kuchyňském světě vyhlášená značka, kterou asi nemusíme dlouze představovat. Získala si své příznivce z různých koutů světa především díky inovativním technologiím, skvělému designu, kvalitě, ale i udržitelnosti. Svou pozici na trhu si také upevnila mnoha významnými oceněními. Jen v průběhu posledních deseti let se jedinečnost jejích produktů promítla ve více než 240 oceněních za design a inovativní technologie. GROHE se také umístila mezi třemi nejlepšími německými podniky, které už v roce 2015 nejvíc přispěly k trvale udržitelnému rozvoji.

Baterie GROHE K7 byla navržena pro vášnivé kuchaře s pomocí profesionálních šéfkuchařů.

Produkty GROHE si oblíbili také architekti, designéři a developeři, což potvrzuje i mnoho dechberoucích stavebních projektů s vodovodními bateriemi a jiným sanitárním vybavením. Značka, jejíž řemeslná a funkční preciznost jde ruku v ruce s moderním designem, funguje tak, jak ji známe od roku 1936. Tehdy Frierdich Grohe převzal firmu Berkenhoff & Paschedag a zaměřil se na výrobu vodovodních baterií a komplexní modernizaci.

Kuchyňské baterie Zedra kombinují moderní design a pokročilou funkcionalitu.

GROHE RED

A o jakých inovacích a moderních technologiích že to mluvíme? Tak například o GROHE Red. Jak by se vám líbilo mít v kuchyni svůj vlastní horký pramen? Mít v mžiku k dispozici vroucí vodu, kterou můžete ihned použít? Tolik ušetřeného času. Grohe představuje unikátní novinku, elegantní kuchyňskou baterii se systémem GROHE Red. Odteď si můžete zalít čaj rovnou z kohoutku.

Kouzlo tkví v tom, že pod baterií GROHE Red se ukrývá energeticky efektivní titanový bojler, který se vyrábí ve dvou velikostech. Ten pracuje jen tehdy, když to skutečně potřebujete. Pouhým stiskem tlačítka. Jde o dokonale spolehlivý systém, díky kterému vám bude téct vroucí voda přímo z kohoutku, bezpečně a bez čekání.

Výhody, které baterie GROHE Red nabízí, jsou mnohé. Kromě toho, že nemusíte na uvaření vody dlouze čekat, si můžete dopřát i zdravější životní styl v podobě šetrně připravené stravy. Například takové blanšírování zeleniny je nejlepší způsob přípravy, který zachová barvu i důležité živiny. Systém ocení také maminky, které budou moci snadno dezinfikovat horkou vodou dětské láhve a jiné pomůcky.

GROHE Red doprovází exkluzivní design, který je pro společnost samozřejmostí. Dokonalou symbiózu formy a funkce doplňuje i fakt, že máte na výběr z mnoha různých variant. Vybrat si můžete ze třech typů baterií, a to s výpustěmi ve tvarech písmen L, C nebo U, a ve dvou povrchových úpravách.

GROHE Blue Home

Dalším inovativním produktem z dílny GROHE je systém GROHE Blue Home. Ten je oproti typu Red zaměřený na přímou konzumaci, a to v podobě čiré neperlivé vody, jemně perlivé nebo perlivé vody. K čemu využívat další zařízení nebo kupovat balené vody, když si můžete nalít chutnou a vychlazenou perlivou vodu přímo z kohoutku?

Inteligentní systém GROHE Blue Home funguje na jednoduchém principu tlačítek na rukojeti. Krátkým stiskem horního tlačítka vám poteče běžná neperlivá voda, na což vás upozorní také dioda v modré barvě. Pokud dáte přednost jemně perlivé, budete muset stisknout obě tlačítka krátce po sobě, až se rozsvítí tyrkysová barva. A pro perlivou vodu naopak stisknete spodní tlačítko se zelenou diodou. Rázem si tak budete moci vychutnat doušek osvěžující tekutiny přesně podle svých představ.

Oba systémy Red i Blue Home lze mít jako integrované řešení či jako přídavné ke stávající baterii.

Atrio

Další kolekcí, která jistě stojí za zmínku, je GROHE Atrio. Tato nová elegantní řada vodovodních baterií představuje čistou, ikonickou geometrii, jejíž základem je kruh. Mimořádný a nadčasový design těchto baterií se štíhlým, oválným tělem a prohnutou výpustí do půlkružnice představuje jednoznačnou vizi jednoduchosti, kdy veškeré nepotřebné prvky jdou stranou. Baterie Atrio jsou sestavovány ručně a s naprostou pečlivostí, díky čemuž splňují ty nejvyšší standardy řemeslného zpracování.

Essence

Kolekce GROHE Essence se zase pyšní rozmanitým výběrem. Můžete si tak zvolit tu pravou baterii z nepřeberného množství různých velikostí, barevných provedení i povrchových úprav. Všechny produkty řady Essence od baterií až po sprchy a doplňkové příslušenství jsou nabízeny ve čtyřech různých barvách, v lesklé či matné variantě.

Groheterm SmartControl

Představujeme vám baterii Grohetherm SmartControl, která je naprostou revolucí v oblasti nástěnných termostatických baterií. Ohromí vás spolehlivost a precizní regulace vody při sprchování i koupeli. Baterie Grohetherm SmartControl je k dispozici jako separátní produkt, který je intuitivní a snadno se obsluhuje. Průtok, teplotu vody i aktivaci oblíbeného režimu proudu můžete jednoduše a velice rychle regulovat. Systém zaručuje dokonalé udržování zvolené teploty, čímž se vyhnete nepříjemným překvapením. Povrch termostatické baterie se navíc díky technologii 100% CoolTouch nikdy tolik nezahřeje, proto je bezpečné se ho bez obav dotýkat.

F-digital Deluxe

Sprchování šité na míru? Ano. S GROHE F-digital Deluxe proměníte svou sprchu na osobní wellness zónu. Systém umožňuje navrhnout si sprchu podle vlastních představ o odpočinku, relaxaci, regeneraci, osobní péči, designu a pohodlí. Prostřednictvím bezdrátového propojení aplikace GROHE SPA®* a baterie GROHE F-digital Deluxe přes rozhraní Bluetooth nyní můžete stimulovat všechny vaše smysly jediným pohybem ruky. Nastavit si tak můžete podsvícení, uvolňující páru i svou oblíbenou hudbou, a to na všech mobilních zařízeních Apple a Android.

Allure Briliant

Řada Allure Brilliant vás okouzlí blyštivými plochami i atraktivními křivkami. Promyšlené detaily těchto baterií jsou komplexní, ale zároveň jednoduché. Dodají nový rozměr a nadčasový šmrnc každé koupelně.

Společnost GROHE je ve své tvorbě vždy o krok napřed, a proto nás její produkty neustále fascinují a překvapují. Budeme se těšit, s jakými novinkami nás GROHE překvapí příště. A pokud nechcete čekat, zajděte se podívat do showroomu Elite Bath, kde najdete veškerý sortiment této inovativní německé značky.

Mohlo by vás také zajímat: Hansgrohe: Koupelnové výrobky pro celý svět


GROHE

Elite Bath
Rohanské nábřeží 657/7
Praha - Karlín

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků


Přidejte se k Insidecor komunitě...