Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Zajímavé koupelny aneb 10 inspirací pro každého

Zajímavé koupelny aneb 10 inspirací pro každého

V koupelně se někdo myje, jiný relaxuje. A někdo dělá obojí. Důležité je, abyste se tu cítili dobře. Každý má ale jiný vkus, a podle toho by měl vypadat interiér. Nezapomínejte, že i koupelna by měla svou estetickou stránkou zapadat do celého konceptu bytu či domu. Pokud si zařizujete koupelnu, chystáte rekonstrukci nebo ji chcete pouze vyšperkovat nějakými zajímavými doplňky, nechte se inspirovat. Přinášíme vám ukázku designově neotřelých koupelen.

Elegantní koupelna se zdobnými prvky

Koupelnové obložení nemusí sloužit pouze k praktické ochraně před vlhkostí. Dnes najdete tak široký výběr kachlí, že můžete ze své koupelny vytvořit šperk celého domu. Kombinací zajímavých mramorovaných a světlých dlaždic docílíte originálního vzoru. Designová, volně stojící vana a závěsné osvětlení v odstínu růžového zlata vytváří spolu s dalšími doplňky krásný a elegantní interiér.

Moderní koupelna s nádechem retra

V koupelně, která vyniká zajímavými detaily, odvážnou barevností a moderním stylem se budete cítit útulně. Šestihranné šedobílé dlaždice se vzorem, veliké kulaté zrcadlo a zelená nefritová barva dodávají této koupelně nádech retro stylu. Vše doplňují zlaté akcenty na kohoutcích, nábytku a zrcadle, které spolu dokonale ladí, a vytváří tak z koupelny zábavný interiér.

Koupelna jako oáza klidu

Prostor, kterému dominuje krásná vana a přírodní motivy = ideální místo pro relaxaci. Nejsou tu žádné zbytečné prvky, které by interiér i vaše myšlenky ve vodní lázni nějak narušovaly. Světlý prostor je naplněný sluncem, jež prostupuje bočním oknem, a přináší tak pozitivní energii. Interiér koupelny vybízí k odpočinku a načerpání nových sil.

Rustikální koupelna pro milovníky přírody

V koupelně, která je jako z pohádkové vesničky uprostřed ničím nerušených lesů, musí každý cítit harmonii s přírodou. Dřevěný strop i stěny voní a dodávají interiéru teplo domova. Sprchový kout zdobí obložení z kovového plechu a veliká sprchová hlavice v růžovozlatém odstínu ho kontrastně doplňuje. Interiér koupelny je poskládán z rozličných struktur a materiálů. Do všeho zapadá betonová vana s umyvadlem a mosaznými kohoutky.

Koupelna hrající všemi vzory

Dnes letí kombinace různých materiálů, povrchů a vzorů. Nesmí se to však přehnat. Barevná paleta by se k sobě měla hodit. V interiéru koupelny může dominovat například vzorovaná dlažba kombinovaná s šedým obložením. Vše lze doplnit lesklou černou stěnou. K tomu přidejte elegantní olivovou skříňku s volně stojícím umyvadlem, veliké kulaté zrcadlo a designové osvětlení.

Minimalistická koupelna se špetkou luxusu

Geometrické linie vytvářejí z této koupelny minimalistický klenot. Působivé je ozdobné řešení čelní stěny se zrcadlem i výběr vybavení: uplatnilo se tu hranaté umyvadlo a toaleta. Zlaté prvky doplňují mramorové obložení a dodávají této koupelně nádech luxusu.

Industriální koupelna

Hra s barvou a zajímavé detaily. Tato koupelna potěší milovníky industriálního designu. Stěnu se vzorovaným obložením v tyrkysové barvě zdobí veliké zrcadlo. Poblíž něj najdete volně zavěšené designové osvětlení. Dřevěné oválné umyvadlo stojí na kamenné desce. Na tu stylově navazuje podlaha.

Koupelna jako ze zámku

Kdo by nechtěl žít jako v pohádce? Pro příznivce romantického stylu tu máme ukázku koupelny, kde hraje hlavní roli mramor a luxusní doplňky. Hezkým prvkem celé koupelny je umělecky řešené mramorové umyvadlo a stejným materiálem jsou doplněny i luxusní sprchové kouty. Kontrast koupelně dodává tmavá stěna a dřevěná podlaha. Mosazné detaily se objevují na vodovodních kohoutcích, sprchovém koutu i na designovém osvětlení.

Koupelna plná hravosti

Dřevo, barvy a jednoduchost nabízí koupelna, která je na první pohled plná hravosti i radosti. Dřevěný nábytek doplňuje také dřevěná vana, která do interiéru přináší kousek přírody. Veliké kulaté zrcadlo a jednoduché čtvercové umyvadlo jednoduše ladí s celým interiérem a hodí se do moderního bytu, který je plný světla a barevných doplňků.

Moderní koupelna ve studených odstínech

Kvalitní materiály jsou zřetelné především v obložení, které sahá od stropu po podlahu. Světlý design kachlí vytváří kontrast s černými doplňky: umyvadly, skříňkami i částmi stěny nad velikým podsvíceným zrcadlem. Designová umyvadla zdobí prostor před zrcadlem a skříňka pod nimi nabízí potřebný úložný prostor. Interiér si svou jednoduchostí i tlumenou barevností získá každého, kdo má rád jednoduchost a luxus.

 

 

 

 

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků


Přidejte se k Insidecor komunitě...