Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Cielo: Koupelny políbené múzou slavných designérů

Cielo: Koupelny políbené múzou slavných designérů

V Itálii vědí, jak na keramiku. Už na konci 19. století zde navázal Alessio Coramusi, potomek slavné rodiny keramických mistrů, na tradici svých předků. A právě tehdy se začal psát příběh značky CIELO. Značky, která vyrábí originální a nadčasové kolekce koupelnového nábytku a která svou práci hrdě propojuje s tradicí. Vítejte ve světě koupelen, kterému vládne inovativní, elegantní a funkční design.

Koupelnová kolekce ELLE, kterou navrhli Andrea Parisio a Giuseppe Pezzano.

Kolekce značky CIELO s jinými jen tak nezaměníte. Tvůrčí originalita je patrná hned na první pohled, a to v každé sérii. Ne nadarmo se tato italská značka řadí mezi světovou špičku v oboru. Spolupracuje navíc s předními a slavnými návrháři, díky nimž vznikají jedinečné produkty. Produkty od značky CIELO oživí vaši koupelnu, a to nejen svým vzhledem, ale i funkčností a inovativními možnostmi.

Designéři G. Pezzano a A. Parisio.

Posláním značky CIELO je přinášet světu keramiku nad rámec běžných limitů. Přes tvary, velikosti, tloušťky, povrchy i barvy. V jejich výrobcích se odráží obdivuhodná schopnost práce s keramikou, vyzdvihující současný a nadčasový design.

„Díky velmi tenkým liniím, originálnímu a modernímu designu i jedinečné ruční výrobě je naše keramika výjimečná a nenapodobitelná,“ říkají mistři keramiky CIELO.

Kolekce I NARCISI z dílny designérů A. Parisia a G. Pezzana.

Závan industriální estetiky přináší dynamická kolekce MULTIPLO.

Nadčasovou kolekci OPERA navrhl designér Paolo D´Arrigo.

V portfoliu značky najdete spoustu zajímavých kolekcí, za nimiž stojí designérské duo Andrea Parisio a Giuseppe Pezzano, ale i jiní významní tvůrci. Některé koupelnové řady překvapí kombinací zajímavých materiálů, jiné netradičními tvary a další zase krásnou paletou barev. Kolekcí, které nám padly do oka, bylo hned několik. Pojďme se na některé z nich podívat detailněji.

Nová a originální generace pisoárů z řady ORINATOI.

SIWA

Dokonalá syntéza rovnováhy a formální lehkosti s čistými geometrickými liniemi se skrývá za kolekcí SIWA. Odhaluje minimalistický, ale zároveň rafinovaný styl, schopný vytvořit moderní prostory se silnou volností pohybu. Hlavním materiálem je zde keramika, díky mimořádné zručnosti řemeslníků je umyvadlo velmi příjemné jak pro oko, tak i na dotek.

I CATINI

Kruh, ovál, obdélník i zdvojení. Tyto čtyři různé symboly vystihují kolekci I CATINI, která harmonicky kombinuje rámy z oceli s keramickými umyvadly a keramickými či mramorovými policemi se zásuvkou. Kolekce je doplněna také dvěma zrcadlovými skříněmi v kulatém a oválném designu a kompletní nabídkou příslušenství.

MODULO

Koupelnový nábytek MODULO, který můžete různě upravovat, „oblékne“ koupelnu do stylového hávu a dodá jí výrazný styl. Tento systém je navržený tak, aby co nejlépe vyhovoval požadavkům na skladování a vybavení, ale také aby optimalizoval prostor a zároveň neztrácel nic ze svého stylu. Vyniká silnou estetikou i inspirací v minimalistickém stylu.

ARCADIA

Nadčasové návrhy, žádné bezvýznamné výstřelky. Tvary, které z doplňků dělají moderní klasiku.“ Tak se popisuje hlavní myšlenka výrazné kolekce ARCADIA. Obdivovat můžete celou řadu přizpůsobitelných, sofistikovaných a elegantních prvků, vhodných pro moderní koupelnu.

LE BACINELLE

S kolekcí LE BACINELLE přichází hluboká a prostorná umyvadla, která si zamilují všichni příznivci jednoduché a praktické estetiky. Podmanivé a velkorysé tvary zvyšují plasticitu keramického materiálu. Koupelnové doplňky jsou navržené v jemných liniích, které uspokojí jakoukoliv potřebu.

LE GIARE

LE GIARE je kompletní koupelnová řada navržená architektem a designérem Claudiem Silvestrinem. Vyznačuje se klikatým designem, který je sice strohý, ale ne extrémní, moderní, elegantní a vhodný pro každou koupelnu. Její linie kreslí dokonalé kruhové tvary, jež vyúsťují až do vnějšího oválu. Tím vznikají doslova keramické sochy v čisté geometrii.

SHUI COMFORT

Kolekce SHUI COMFORT představuje perfektní kombinaci prostoru, pohodlí i všestrannosti. Návrh pochází od designéra Paola D´Arriga, který vsadil na funkčnost a přirozené měkké tvary v nové interpretaci. Harmonické linie umyvadel a sanitárního vybavení navazují na kolekci SHUI, avšak díky verzi COMFORT získávají další rozměr.

FLUID

FLUID je řada keramických prvků, kterou navrhl Marco Piva. Dynamické linie koupelnového vybavení jsou inspirované tématem vody a ukazují design, který propojuje formální vzhled a inovace. Plynulé zaoblené tvary jsou odlišujícím prvkem celé kolekce, která nabízí hned dvě řešení, podlahové i nástěnné. A právě to z ní činí všestranného společníka do každé koupelny. Vhodná je obzvlášť pro splnění požadavků hotelového sektoru.

ENJOY E AMEDEO

Kolekci ENJOY E AMADEO vytvořil designér Karim Rashid, jeden z deseti nejvýznamnějších světových designérů, který se může pochlubit více jak 3000 projekty a 300 mezinárodními oceněními. V této kolekci ožívá mladý, barevný a moderní duch, ideální pro každé prostředí.

Společnost získala také řadu mezinárodních ocenění za design. Celý svět uznává její hodnoty založené na italské tradici. Kvalita designu, výběr těch nejlepších materiálů, ale i pozornost k detailům nebo znalost řemesla a neustálé hledání harmonie mezi formou a funkcí. Právě to dělá ze značky CIELO ten pravý klenot koupelnového světa, na nějž se můžete zajít podívat do pražského showroomu Elite Bath.


CIELO
www.ceramicacielo.it

Elite Bath

www.elitebath.cz
Rohanské nábřeží 657/7
Praha - Karlín

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků

O článku

Zuzana Mitvalská Autor:
Zuzana Mitvalská

Foto: Cielo

Publikováno: 17.07.2019


Přidejte se k Insidecor komunitě...