Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Dokonalý ráj pro rodiny? Hotel Casa Cook na Krétě je na míru šitý dětem

Dokonalý ráj pro rodiny? Hotel Casa Cook na Krétě je na míru šitý dětem

Starobylé řecké město Chania, které je zahaleno příběhy a tajemstvím, najdete na nedotčeném kousku krétského pobřeží. A právě zde, v nejvýraznějším městě Kréty, které bylo kdysi dokonce hlavním městem, se začal psát příběh rodinného hotelu Casa Cook. Hotelu, který byl navržen v postmoderním duchu a který láká všechny rodiny i přátele k perfektnímu odpočinku v oáze klidu a míru.

Komplex navrhli architekti ze studia Lambs and Lions ve spolupráci s interiérovou designérkou Annabell Kutucu. Některé z apartmánů disponují soukromými bazény. Okouzlí vás tu přírodní zemité tóny, kamenné stěny i ručně vyrobený nábytek z třtiny.

V samotném středu hotelového komplexu se nachází parea. Místo, kde hosté mohou poznávat nové přátele a být očarováni kulturou a charakterem krétských tradic.

V blízkosti hotelu na vás dýchnou obdivuhodná středomořská zákoutí, zlaté písečné pláže i půvab starobylého přístavu. Můžete zde trávit volné chvíle a těšit se z běžných životních radostí. Casa Cook je také skvělým místem pro všechny milovníky jógy. V rámci relaxace si tu návštěvníci užijí i skvělou energizující masáž.

Interiéry jsou propojené s venkovními terasami. Díky použitým přírodním materiálům a organické paletě barev působí velice klidným dojmem. Vše je zde v absolutní harmonii pro dokonalý odpočinek a načerpání nové energie.

Koncept hotelu je navíc i perfektně šitý na míru dětem. Poskytuje bezpečné útočiště pro všechny mladé průzkumníky ve formě stromového stylu, inspirovaného Neverlandem. Za zmínku stojí i pestrá nabídka programů určená právě nejmenším, která kombinuje interaktivní prvky s moderním vzdělávacím přístupem. Děti si zde užijí kurzy vaření, malířské dílny nebo přenocování v teepee. Díky tomu všemu získávají rodiče prostor, pro své vlastní plány a aktivity. Mohou si například vychutnat báječné a ničím nerušené večery pod hvězdami třeba v místním tropickém plážovém klubu.

V celém butikovém hotelu najdete řadu prostorů, které spojují minimalistický moderní styl poloviny století s udržitelným designem. Je zde celkem 102 ručně zařízených pokojů s vlastními terasami a bazény. Každý, kdo tu někdy byl, může potvrdit, že toto místo je jako domov daleko od běžné civilizace.

Hotel Casa Cook je první svého druhu, který uspokojí potřeby každé rodiny. Dlouholeté zkušenosti v oblasti péče o děti, alternativní přístup vzdělávání i zábava přispívají k bezstarostné atmosféře dětí všech věkových kategorií.

Nesmíme zapomenout zmínit ani hotelovou kuchyni. Ta nabízí řadu čerstvých a zdravých jídel pro děti, ale i místní speciality, plné krétských surovin a chutí. Vše od dětských klasik až po rozmanitá menu pro ty nejvybíravější jedince.

Máte-li na Krétu namířeno, jistě stojí toto místo za návštěvu. Ať už budete cestovat s přáteli nebo rodinou, je tento kus ráje přesně takovým místem, kde načerpáte energii a nasajete zdejší atmosféru všemi doušky. V podobném duchu se nese i rustikální hotel na Ibize La Granja Ibiza, který se vrací ke kořenům.

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků


Přidejte se k Insidecor komunitě...