Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Jak na stylový interiér? Zaměřte se na detaily. Pomůže třeba nábytek Saba

Jak na stylový interiér? Zaměřte se na detaily. Pomůže třeba nábytek Saba

Jak vytvořit stylový interiér, aniž byste museli extra zasahovat do struktury prostoru? Nejlepší a nejrychlejší řešení je zaměřit se na detaily, a ještě lépe na vybavení. Zdi oživí pěkný kousek umění, zbytek zařídí šikovně zvolený nábytek. Nám padnul do oka ten od Saby. Je moderní, v zajímavých barvách, a ještě zajímavějších materiálech. Třešničkou na dortu pak může být i výběr stylových textilních doplňků v podobě závěsů, koberců či polštářů. To vše v duchu, který se vám zamlouvá.

Nábytek Saba vytvoří v interiéru nejen nevšední atmosféru, ale zajistí i perfektní pohodlí. Tato italská značka, založená v roce 1988, si totiž zakládá na špičkové ergonomii. Ale velice důležitou roli u ní hraje i výběr materiálů a samotné zpracování. Značka ráda experimentuje, a tím pádem v jejich dílnách vznikají kousky s neokoukaným estetickým efektem. V nabídce Saby najdete pohovky, křesla, jídelní židle, ale i paravany nebo odkládací stolky.

Kolekci Kepi tvoří křeslo, dvoumístná pohovka a pouf.

Sofa Gala, moderní sedací systém, vyzařuje smyslnou retro-budoucnost.

Vysoce kvalitní sedací systémy jsou vyrobeny tak, aby reagovaly na skutečné potřeby spotřebitelů pomocí prvotřídních materiálů. Saba sleduje dokonalost zpracování a konstrukčních procesů s důrazem na inovace a již zmíněné experimentování. Odborné řemeslné zpracování dává výrobkům charakter a jedinečnost, a to v každé fázi výroby. Na výběr je tak řada různých povrchových úprav v různých stylech a barvách, které budou vyhovovat všem vašim potřebám.

Křeslo Amélie vyvolává vize francouzské haute couture.

Stolky Ring připomínají šperky. Inspirovány jsou surovými řezy drahých kamenů před montáží do kroužků.

Elegantní židle Ola. Pohodlí může být i u jídelního stolu.

Knihovna Primo Quarto se stane výrazným prvkem každého interiéru.

Křeslo New York má nezaměnitelné tvary a až vrozenou všestrannost.

Pokud vás nábytek Saba zaujal a rádi byste viděli produktů více, navštivte pražský showroom Stockist, který tuto italskou značku nabízí. To pravé pohodlí totiž poznáte až na vlastní kůži.

Pohovku Pixel navrhl pro značku Saba Sergio Bicego.

Set stolků New Song lze takřka nekonečně spojovat pomocí dvou otvorů.

Stolek Geo se vyrábí ve třech odstínech – v černém chromu, saténové mosazi a lesklé mědi.

Ať už se pustíte do jakékoliv proměny interiéru, zaměřte se na detaily, které vám nakonec vykouzlí dokonalý celek. Není nad příjemnou atmosféru, pohodlí a teplo domova ve stylu, který se vám líbí. A začít můžete třeba právě nábytkem.


Saba Italia
sabaitalia.it

Stockist

www.stockist.cz
Vinohradská 50
Praha 2

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků


Přidejte se k Insidecor komunitě...