Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Koupelna jako tvůrčí prostor i svatyně. Nová kolekce GROHE Colors

Koupelna jako tvůrčí prostor i svatyně. Nová kolekce GROHE Colors

Každý by měl mít doma nějaký svůj koutek, kde by mohl relaxovat a načerpat novou energii. Dnes už takovým místem není jenom ložnice, ale také koupelna. Právě ta se čím dál více stává útočištěm před hektickým světem kolem nás. Koupelny už neslouží pouze pro každodenní očistu těla, stávají se našimi svatyněmi, v nichž můžeme zrelaxovat tělo i mysl.

Koupelna vybavená doplňky GROHE Lineare.

Kdo by si nechtěl dopřávat vonné koupele a relaxační rituály v příjemném a harmonickém prostředí vlastní koupelny? Právě na prostředí, které by mělo být tím hlavním impulsem pro probuzení všech našich smyslů, se zaměřila společnost Grohe, když tvořila novou kolekci Colors, která obsahuje hned několik oblíbených koupelnových řad. Je nejen plná barev, jak už název napovídá, ale především dává svým majitelům tvůrčí svobodu a možnost seberealizace. A nejen v tom je jedinečná.

GROHE Essence.

Designéři vnímají jako hlavní vliv na atmosféru místnosti především barvy. Proto kolekce nabízí maximální svobodu volby v podobě deseti unikátních barev a povrchových úprav napříč všemi koupelnovými produkty. Od baterií a sprch až po splachovací tlačítka a veškeré další doplňky.

Koupelna je plnohodnotným obytným prostorem s neustále se zvyšujími nároky na kvalitu a estetiku. „Tento trend je navíc doplněn čím dál tím častějším přáním zákazníků uzpůsobit si svou koupelnu podle vlastního vkusu a zohlednit designový koncept celého interiéru domova,“ říkají autoři kolekce.

GROHE Allure Brilliant.

Luxusní umyvadlová baterie Allure Brilliant Icon 3D.

GROHE Colors nabízí atraktivní barvy a rafinované povrchové úpravy pro co nejdokonalejší slazení celé koupelny. Za prvotřídní kvalitou značky stojí kromě dlouholeté tradice a moderních výrobních postupů také revoluční technologie PVD. Což je, odborně řečeno, fyzikální depozice z plynné fáze. Tento výrobní postup sahá svými jedinečnými postupy a skvělými výsledky také do letectví a nabízí zcela nové jakostní standardy pro povrchové úpravy.

Při výrobě PVD jsou plastové komponenty tepelně zpracovány v peci, kde procházejí procesem odplynění. Dále se ve vakuu aplikuje samotný potah PVD ve třech vrstvách. Výsledkem je pestřejší škála barev a třikrát tvrdší povrch, který je až desetkrát odolnější proti poškrábání než pozinkované povrchy.

GROHE je známá svou nadčasovostí a inspirací ve světových designových trendech, které nestárnou. Podle viceprezidenta společnosti GROHE je nynějším trendem nábytek v tmavých teplých barvách, který dává vyniknout barevným doplňkům. A koncept Colors se do něj bezvadně hodí.

Kolekce GROHE Essence v přírodních tónech.

Kromě škály bohatých barev nabízí kolekce také velice odolné materiály, které jen tak nepoškrábete. Spojení estetiky a dokonalé funkčnosti se tak stává number one této řady. Všechny materiály jako SuperSteel, Cool Sunrise, Warm Sunset, Nikl nebo Hard Graphite seženete v kartáčované a leštěné verzi.

Ty nejoblíbenější designové řady Colors lze integrovat do jakéhokoliv konceptu koupelny. Uchvátí vás elegance baterií Atrio či smyslnost baterií Lineare, minimalistická dokonalost kolekcí Essence, Eurocube nebo Allure Brilliant a nejnovější skvost ve světě baterií řada GROHE Plus. Ta nenechá chladným nikoho, kdo miluje odvážný geometrický design, inspirovaný písmenem D.

Elegantní umyvadlová baterie Atrio Icon 3D.

Kolekce řady GROHE Plus.

Luxusní koupelna budoucnosti? Řada Atrio posouvá estetickou jedinečnost a osobitý přístup designu na novou úroveň. Společnost GROHE tak umožňuje architektům, designérům i zákazníkům, aby si vytvořili si svou vlastní baterii. Můžete si vybrat nejen barvu, povrchovou úpravu či typ rukojeti, ale také například vnitřní vložky rukojetí v černé či bílé barvě, případně ze skla nebo mramoru. Značka rovněž plánuje, že zákazníkům umožní, aby si vybrali materiál dle svých představ. Bude tak mnohem jednodušší přizpůsobit baterii nábytku nebo okolním stěnám.

Svět koupelen se neustále vyvíjí a technologie i možnosti jdou kupředu. Jsme zvědaví, čím nás společnost GROHE překvapí příště. Ale už nyní můžeme s jistotou říci, že to bude určitě senzace.

Kompletní koupelnové řešení GROHE Cube.

Koupelna Essence v tmavých smyslných tónech.

Zaujaly vás produkty značky GROHE? Až to bude možné, určitě navštivte showroom na Praze 4 a prohlédněte si všechny produkty na vlastní oči. Pokud vás zajímají spíš kuchyně, ani v tomto případě nepřijdete zkrátka – také na ně značka myslí. A jak je možné, že z kohotků GROHE teče i perlivá voda? Tady je odpověď. 


GROHE
www.grohe.cz

Antala Staška 510/38
140 00 Praha 4

 

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků


Přidejte se k Insidecor komunitě...