Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Kuchyně, srdce domova – poznejte inovativní spotřebiče Gaggenau

Kuchyně, srdce domova – poznejte inovativní spotřebiče Gaggenau

Kuchyně je pro mnohé srdcem domova. Je to místo, kde se může rodina společně setkávat, kde se čaruje s nejrůznějšími vůněmi a ingrediencemi a kde vznikají ty největší dobroty, jež uspokojí každý chuťový pohárek. Kuchař, ať už profesionál, kulinářský nadšenec nebo běžný uživatel, každý z nich si jistě přeje mít dokonalou kuchyni se skvělými spotřebiči, kde je prostě radost vařit.

Vydejte se s námi do světa inovací, nadčasového designu i funkční estetiky se světovou značkou domácích spotřebičů Gaggenau.

Německá značka Gaggenau má bohatou historii. Za 337 let svého působení se stala inovátorem v oblasti průlomových technologií, sofistikovaného designu a pokročilých funkcí „Made in Germany“. Stála u zrodu řady revolučních produktů a objevů, které pomáhaly měnit kuchyňské spotřebiče až do dnešní podoby.

Tradice ruční výroby a precizního zpracování materiálů té nejvyšší kvality je právě to, co dělá ze spotřebičů Gaggenau pravý klenot každé kuchyně. I ty nejmenší detaily a pokročilé technologické funkce jsou perfektně promyšlené, aby vaření bylo co možná nejjednodušší s ohledem na ekologii, zdraví i energetickou úspornost.

Firma Gaggenau přinesla revoluci především do domácích kuchyní, díky čemuž začaly vznikat mezinárodně uznávané a vyhledávané produkty. Běžně užívané spotřebiče v profesionálních kuchyních tak nově mohly začít používat i hospodyňky ve svých domáctnostech. Velikou výhodou je navíc jejich dlouhá životnost a nejvyšší standardy německého designu, což zaručuje, že spotřebiče Gaggenau vydrží opravdu dlouhá léta.

Pokud vám přijde, že vestavná pečící trouba či sklokeramická varná deska jsou samozřejmost, nebylo tomu tak vždy. Za jejich vznikem nestojí nikdo jiný než společnost Gaggenau, která tyto spotřebiče uvedla na trh jako první. Z její dílny vzešla také kombinovaná parní trouba pro běžné domácí použití, celoplošná indukční deska nebo modulární systém integrovaného chlazení, díky kterému lze vytvořit celochladící zeď. Nejinak tomu je i s různými vylepšeními, mezi které patří například plně automatické čištění parních trub. Právě s příchodem parní trouby s vakuovací zásuvkou lze připravovat zdravé pokrmy způsobem sous-vide, které v dnešní době zažívají opravdový boom.

V repertoáru značky najdete různé druhy varných desek, pečících i parních trub, vestavných kávovarů, navržených pro variabilní uspořádání kuchyně, ale také myčky a odsávací i chladící systémy. A právě ledničky, mrazáky a chladící vinotéky, které jsou nedílnou součástí širokého portfolia značky, si získávají obdiv. Vždyť řada chladících spotřebičů Vario Cooling 400 získala zlaté ocenění na nejprestižnější a největší designové soutěži na světě iF product design award.

Kolekce Vario Cooling 400 obsahuje plně integrované, vestavné modulární řady ledniček, mrazáků a chladniček na víno. Designéři se při jejich tvorbě inspirovali dubovými sudy pro zrání vína a navrhli je pro všechny, kteří ocení esteticky pokročilé funkce, kombinující modularitu a hladké linie plynulé integrace. Jedinečný design tohoto sortimentu vyniká skvělými schopnostmi a je připraven splnit řadu úkonů i pro náročnou klientelu. Varianty této chladící řady jsou nejpůsobivější, když jsou zkombinovány do na pohled zajímavé chladicí stěny, která je součástí celkové kuchyňské struktury.

V celé sérii debutuje výjimečný otevírací asistent, kde není potřeba rukojetí. Pro otevření stačí pouhé jedno stisknutí dveří. Dokonce i dávkovač na led a voda z dvířek předvídá vaše potřeby a po vložení sklenice se automaticky aktivují světelné a dotykové spínače. Interiér zdobí nerezová ocel s tmavě antracitovými, hliníkovými prvky. Volné regály z čirého skla i pevné dveřní regály z hliníku jsou doplněné příjemným teplým osvětlením.

Tato řada je pro Gaggenau samou podstatou zdokonalení na trhu s luxusními kuchyňskými spotřebiči. Vidíme mimořádnou estetiku interiéru jako něco, co je třeba nalézat ve všech sférách života, včetně kuchyně. S novým rozsahem tak lze uspokojit každé přání v každém mimořádném prostoru,“ říká Sven Baacke, vedoucí oddělení designu Global Brand Gaggenau.

Gaggenau věří, že kuchyně je srdcem i duší domova a výrobky, které vyrábí, perfektně a bezproblémově fungují a skvěle se integrují. Řada Vario Cooling 400 jsou kuchyňské spotřebiče, které se stávají průkopníky pro funkční umění, jež vyhoví životnímu stylu i náročných uživatelů.

Společnost Gaggenau, která je od roku 1995 dceřinou společností BSH Hausgeräte GmbH v Mnichově, spolupracuje s mezinárodně uznávanými hvězdnými kuchaři a someliéry. Je průkopníkem exkluzivního kulinářství a je zastoupena ve více než 50 zemích po celém světě, včetně České republiky.


Gaggenau

Radlická 350/107c, Praha 5

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků


Přidejte se k Insidecor komunitě...