Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Marsotto

Marsotto

Značku Marsotto Edizioni založili v roce 2009 Mario a Costanza Marsotto a navázali tak na bohatou rodinnou tradici zpracování mramoru. Poprvé představili kolekci v roce 2010 na Salone del Mobile v Miláně a od té doby můžete jejich produkty vidět na největším designérském veletrhu světa každý rok.

Nábytek - Marsotto

Krásný žíhaný bílý mramor se stal hlavním a v podstatě výhradním atributem značky, která nabízí luxusní interiérové solitéry od předních designérů současnosti. Jako kreativní ředitel působil ve společnosti až do své předčasné smrti James Irvine, který ke kolekci přizval mnoho zvučných jmen včetně Konstantina Grcice, Rosse Lovegrova, Jaspera Morrisona, Naoto Fukasawy a dalších. Německý designér Grcic je mimo jiné autorem křesílka Sultan a stolků Galata a Taksim, které vidíte na obrázku.
 
Nábytek - Marsotto
 
Sám James Irvine přispěl do kolekce řadou produktů včetně jakési mramorové žraločí ploutve Squalo. Držák na noviny a časopisy Pausa je dílem Maddaleny Casadei. Švédský designér Thomas Sandell vytvořil minimalistickou opíratelnou knihovnu Melt.
 

Nábytek - Marsotto

V kolekci objevíte i několik drobnějších doplňků a menších kousků nábytku. Držáky na knihy Eco jsou dílem Rosse Lovegrova. Mohutná stolička Poodle je návrhem Naoto Fukasawy. A Joel Berg se postaral o kolekci mramorových svítidel Luma.

Nábytek - Marsotto

Jedním z nejzajímavějších kousků celé kolekce Marsotto je tento působivý držák na vinné láhve, který je dílem samotného Jamese Irvina.
 
Nábytek - Marsotto

Letos představila značka zbrusu novou černou kolekci, která uvádí již existující produkty v černém mramoru.
 
 

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků

O článku

Adam Štěch Autor:
Adam Štěch

Zdroj: marsotto-edizioni.com

Publikováno: 10.09.2013


Přidejte se k Insidecor komunitě...