Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Minimalistická svítidla Bega rozzáří domov i zahradu

Minimalistická svítidla Bega rozzáří domov i zahradu

Svítidla jako ze škatulky. Již více než sedmdesát let nám společnost Bega ukazuje svou sílu ve vysoce kvalitních svítidlech pro téměř všechny oblasti architektury. Kromě výjimečné kvality se osvětlení této německé značky vyznačuje také precizním zpracováním, moderními technologiemi a čistým, minimalistickým designem s důrazem na detail.

Minimalistické svítidlo Studio Line 50246.

Studio Line 50244.

Značku Bega založil v roce 1945 zlatník a ocelorytec Heinrich Gartenbrik. Jak společnost rostla, získávala si prestiž a obdiv také za hranicemi. Na konci 60. let se stále více zaměřovala na redukci výrobku, přesněji řečeno na co nejjednodušší formu, ale s nejvyšší funkční hodnotou. Ne svítidlo, ale světlo se stává středobodem podstaty práce. O deset let později již značka konstruuje svítidla se zrcadlovou optikou, první pozemní i stropní svítidla, ale i osvětlení pro bazény, sportovní zařízení či lodě.

Lustr 50501 zútulní každý prostor.

Svítidlo 50363 se vyrábí v různých metalických odstínech.

Nástěnné osvětlení Accenta, jehož svítivost lze regulovat.

Svítidlo 8580 z křišťálového skla a kovu.

Na konci 70. let Bega nachází také zcela nový potenciál v kombinaci skla s kovovými částmi, vyrobenými z litého hliníku, který přispívá k technické dokonalosti, provozní spolehlivosti a vysoké třídě ochrany osvětlení. Společnost si tak upevňuje svou pověst výrobce nejpokročilejší a možná největší kolekce venkovních svítidel na světě.

Velké svítidlo 50790 prozáří i ty nejtmavší kouty interiéru.

Large-area LED z kolekce Planeta LED vás ohromí.

Stropní osvětlení 50182 z řady Studio Line.

V 90. letech pak nabízí široký výběr interiérových a exteriérových svítidel s jednoduchým designem, založených na ručně foukaném skle. V portfoliu značky najdete architektonická svítidla s velmi univerzálním použitím. Vybírat můžete ze dvou tisíc modelů svítidel ze skla, jež doplňují kovové detaily. Svítidla zároveň splňují ty nejnáročnější designové i technologické požadavky na moderní interiérové osvětlení. Vybrat si můžete z různých typů zapuštěných, přisazených, závěsných či stojacích svítidel.

Nástěnnou lampu 50347 z řady Studio Line si můžete pořídit v šesti barevných kombinacích.

Osvětlení 56614 z kolekce Studio Line.

Závěsné svítidlo 5214 z opálového skla se vyrábí v různých velikostech.

Opálová stolní lampa 6495.

Závěsná svítidla 50422 se vyrábí v šesti různých barevných odstínech.

Stropní svítidlo 50646 se skleněným opálovým difuzérem.

Nástěnné svítidlo 50222 z ručně foukaného opálového skla.

Společnost si vytvořila vlastní technologie a výrobní procesy, které zaručují perfektní funkčnost především ve venkovním prostředí. Ve svém designu zohledňuje i extrémní exteriérové podmínky, jako je špína, povětrnostní faktory i teplotní výkyvy. V sortimentu venkovních svítidel najdete zapuštěná, přisazená i sloupková svítidla, reflektory, bazénové a podvodní osvětlení i pouliční lampy.

Venkovní osvětlení Bega 24 374.

Působivé venkovní osvětlení 77786 LED design element.

Kolekce Limburg

Za zmínku určitě stojí elegantní kolekce svítidel Limburg. Ručně foukané sklo ze sklárny v Limburgu vytváří nezaměnitelné kouzlo. Pojí se tu špičkové osvětlovací technologie a dokonalé zpracování kovů. Ať už je sklo vícevrstvé, opálové či křišťálové, vždy jde o precizní ruční práci s mistrovským výsledkem. Součástí celé kolekce jsou závěsná svítidla, ale také nástěnné a stolní či stojací lampy, a to v různých tvarech.

Kolekce Boom

Okouzlující osvětlení z kolekce Boom uchvátí všechny milovníky nestandardního designu. Svítidla jsou ručně vyráběná tradičními metodami z mědi, litého bronzu, mosazi, hliníku a ručně foukaného skla. Stanou se stylovým doplňkem nejen historických staveb a jejich okolí. 

Bega Plug & Play

Bega Plug & Play je inteligentní LED světelný systém, vhodný pro osvětlení zahrady. Přenosná svítidla lze jednoduše přenést a umístit do zahrady, kamkoli si jen budete přát. Pomocí pohodlné aplikace Bega Smart si světla nakonfigurujete, jednotlivě zapnete nebo ztlumíte pomocí dálkového ovladače.

V oblasti exteriérového osvětlení je Bega uznávaným odborníkem. Značka stála u zrodu mnoha kritérií, která se dnes používají pro posouzení kvality venkovních svítidel. Nejen osvětlení pro exteriér, ale i interiérová svítidla si získala mnoho příznivců po celém světě. U nás jsou k dostání například u společnosti Light Works a Hagos.


Bega
www.bega.com

Light Works
Vlastislavova 11
Praha 4

Hagos
Nedvědovo náměstí 14
Praha 4
 

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků


Přidejte se k Insidecor komunitě...