Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Nebuďte obklopeni jen prací, přidejte i kvalitní povrchy

Nebuďte obklopeni jen prací, přidejte i kvalitní povrchy

Pracovní prostředí má velký vliv na výsledky celodenního snažení. Obklopte se výjimečnými materiály a zvyšte své pracovní nasazení i estetiku domácího kancelářského prostoru. Uvidíte, jak práce půjde pěkně od ruky a do pracovny se budete vždy vracet s úsměvem.

Firma Němec nabízí luxusní úpravy povrchů již řadu let. Přichází s neobyčejnými materiály a precizním zpracováním, které polichotí oku každého fanouška originálních interiérů. Další eso, které společnost vytáhla z rukávu je hlazená omítka Granite s mimořádně plastickou strukturou. Světlé odstíny připomínají přírodní kámen, metalické tónování naopak dodá stěnám působivý kovový efekt. Kresbu materiálu lze rovněž zvýraznit probarvením. Dramatický ojedinělý vzhled zaručuje moment překvapení pro každého. kdo vstoupí do místnosti.

Postrádáte přírodu, když trávíte dlouhé dny prací? Společnost Němec přichází s řešením pro všechny milovníky zeleně. Vertikální kaskádové zahrady probudí interiér, vytrhnou vás z pracovní letargie a nabijí vás energií. Stačí pohled do bujné vegetace na vaší stěně a ihned pocítíte blahodárné účinky živých zelených listů. Životabudič v podobě stěny zajistí vyšší produktivitu a zároveň dodá pracovnímu prostoru trochu života.
 
 

Dřevěná podlaha zútulní kancelářský prostor a dodá mu více lidskosti. I v největším pracovním zápalu budete stále cítit pohodlí domova díky teplému dřevu, které zahřeje nejen od nohou, ale i na duši. Dubové vrstvené parkety litevského výrobce Volunta jsou ručně škrábané a jejich hladký příjemný povrch vám bude dělat radost na každém kroku. Podlahy Volunta vybírejte u firmy Soliter Parket.

Kolekce PD 400 Cottage přináší přírodně olejované podlahy v neuvěřitelně širokém rozpětí. Ať už jde o barvy, nebo povrchové či okrajové úpravy. Každý má rád něco jiného, a proto můžete vybírat z různých typů dřeva od modřínu přes dub až po jedli Douglas. Svou vysněnou podlahu najdete rovněž u společnosti Soliter Parket.

Britský prodejce Havwoods brázdí vody dřevěných podlah již nějakou dobu. Světle šedá dubová podlaha Benon Pureplank v matné úpravě je tou pravou volbou, pokud chcete v pracovně zachovat jemné světlé tóny.

Společnost TAUN se specializuje na laminátové povrchy. Materiál LINIMAT z kolekce Reysitop připomíná svou strukturou dřevo. Německý výrobce Polyrey si dal záležet na mimořádné odolnosti této krytiny. Díky trojnásobné normě proti oděru vás podrží, ať ji umístíte kamkoli. Už se nemusíte bát šoupnout židlí nebo si pořádně dupnout, když se něco nedaří.

U kolekce Reysitop stojí za to se pozdržet už minimálně díky její neobvyklé trvanlivosti. Povrchy Roche mají přitažlivý mramorový nádech. U společnosti TAUN najdete například světlý odstín Caldeira nebo tmavý podmanivý odstín nazvaný Magma.

Dřevo, které vypráví příběhy. Materiál Shou Sugi Ban Rustic Grade je opálený japonský cedr. S touto alternativní technikou zvětrávání dřeva za pomocí ohně přišli Japonci. Chtěli docílit žádaného efektu dřevěných klád, které vyplavovalo moře na pobřeží. Toto dřevo bylo nesmírně žádané nejen pro svůj vzhled, ale i díky vysoké trvanlivosti. Netradiční úpravu dřeva přináší britská společnost Havwoods. Vaší kanceláři dodá solidní a originální vzezření. K dispozici je v několika barevných úpravách a můžete jej použít jak na podlahu, tak třeba na pokrytí stěn.

Beton je ve světě designu nesmírně populární. Povrchy RollBeton odráží nejnovější trendy moderního interiéru a firma StoneslikeStones to moc dobře ví. Materiál zaujme industriálním vzhledem a špičkovým panelovým zpracováním. Hodí se kamkoli a v pracovně může být obzvláště okouzlující. Pokud máte slabost pro beton a podobné syrovější povrchy, potom oceníte betonovou tapetu. Je jednoduchá a přizpůsobivá, tudíž se hodí téměř do každého prostoru.

Připomíná vám tapeta staré fresky? Potom jste na správné adrese. Italská designérka Eva Germani strávila spoustu času konzervováním architektonických památek, což se značně promítá v její tvorbě. Pro Wall&decò navrhla moderní neobvyklou tapetu s nádechem historie. Golden Apples dodají vašim stěnám kouzlo dávných časů v moderním provedení.

Říká vám něco rafie? Tento rod palmy najdete převážně v rovníkové Africe, kde z ní v tamních vesnicích vyrábí pletený barvený materiál. K pruhům z juty přidají kousky papíru a jednotlivé pásy se následně sešívají k sobě. Francouzská firma Élitis využívá tento tradiční postup v kombinaci s moderními technologiemi. Tapeta Tahara vás naláká vůní exotických dálek. Než se vydáte za africkým dobrodružstvím, navštivte firmu Color Design, kde tyto cizokrajné tapety seženete.

 
 
Koberce zažívají neuvěřitelný comeback. Prsty v tom má i německý výrobce Object Carpet se svým kobercem Freestile. Dbá na neotřelý design, funkčnost a nebojí se postavit čelem k otázce životního prostředí. Specialista přes podlahy, firma BOCA, to vidí stejně, a proto u ní najdete tento koberec hned ve čtyřech barevných provedeních. Záleží, jak je položíte, pokaždé totiž vytvoří nové originální tvary.

 

Italské terazzo v moderním kancelářském pojetí. I tak by se dal charakterizovat zátěžový kusový koberec z kolekce RugXstyle. Uchvátil i porotu prestižní ceny Red Dot Award, kde získal ocenění za produktový design. U společnosti BOCA jsou k dispozici ve třech rozměrech a dvojím barevném provedení.

 
 
Stěny a podlahy někdy mohou být celkem tvrdý oříšek. S naším výběrem povrchů do pracovního koutku však načerpáte inspiraci i informace. Zvolte ty vašemu srdci nejbližší a můžete se směle pustit do práce.
 
 

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků


Přidejte se k Insidecor komunitě...