Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Dois Tropicos: botanický obchod, restaurace, wellness i lekce jógy

Dois Tropicos: botanický obchod, restaurace, wellness i lekce jógy

Místo, které vás pohladí po duši, nabudí vaše smysly a kde si svůj čas opravdu užijete? Takový je Dois Tropicos. Jde o prostor, v němž neexistují žádné hranice. Místo, které spojuje gastronomii, jógu a botaniku. Místo, kde lidé ve všech ohledech pocítí, jak důležité je trávit čas péčí o sebe sama.

Dois Tropicos je komerční prostor, kde na vás dýchne i teplo domova. Každý materiál tu má své vlastní charakteristiky, které vnáší do architektonického prostoru novou intimitu.

Dois Trópicos by MNMA

Designéři z MNMA Studia využili jemnou paletu přírodních barev. Hnědé odstíny a různorodost cihlových tónů propojují technické řešení s řemeslem. Vnáší do prostoru textury, gradaci tónů a detailů, které jemně vykreslují všechna gesta. 

Pohyb slunečního světla během dne proměňuje stěny interiéru i exteriéru v plátna a rozehrává kouzelnou hru světel a stínů.

V Dois Tropicos se můžete naobědvat, pokochat se květinami nebo si v botanické prodejně některé vzácné druhy rostlin zakoupit. Pokud se chcete osvěžit, můžete se tu i osprchovat, dát si masáž nebo si zacvičit oblíbenou jógu.

V restauraci je možné si pohodlně vychutnat skvělé a autentické jídlo, plné chutí. Na atmosféře dodává také prosklený strop, který ukazuje sezónní scenérie i venkovní zeleň.

Vše, co v Dois Tropicos zažijete, potěší vaše smysly. Dodá energii a nechá vás na chvíli vydechnout, zpomalit a užívat si prosté kouzlo okamžiku.


Dois Tropicos

www.doistropicos.com

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků

O článku

Zuzana Mitvalská Autor:
Zuzana Mitvalská

Foto: Andre Klotz

Zdroj: archilovers.com

Publikováno: 12.11.2021


Přidejte se k Insidecor komunitě...