Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Podlahy Artigo: jednoduchá krása, která udrží i letadlo

Podlahy Artigo: jednoduchá krása, která udrží i letadlo

V interiéru jsou stejně důležité jako samotný nábytek i vybavení. Ano, řeč je o podlahách, na které by se rozhodně nemělo zapomínat. Nejenže je na výběr z mnoha funkčních povrchů, které odolají takřka jakékoli zátěži, ale vybírat můžete i z jedinečných vzorů, imitací různých povrchů i spousty barevných odstínů. Zajímavé podlahy, které vás nadchnou svým vzhledem i vlastnostmi, jsou italské kaučukové podlahy Artigo od společnosti Boca.

Podlahy Artigo vynikají zejména jednoduchostí, pestrou paletou barev a skvělými užitkovými vlastnostmi. Jsou měkké a příjemné na došlap, a navíc umí perfektně tlumit hluk. Patří do nejvyšší zátěžové třídy, což potvrzuje i fakt, že vydrží extrémní zátěž, jakou jsou například letadla v letištních hangárech. Artigo je ideální do veškerých veřejných prostor, ať už jde o letiště, univerzitní přednáškové haly a školy, nákupní centra nebo nemocnice či čekárny.

Velkou výhodu vidíme také v tom, že jsou tyto podlahy ekologické. Neobsahují ftaláty, formaldehydy ani halogeny, pouze směs přírodního kaučuku, minerálů, rostlinných vláken a olejů.

Jelikož jsou kaučukové podlahy vyráběny ve třech povrchových úpravách, můžete si jednoduše vybrat přesně takovou variantu, která bude vyhovovat vašemu využití. Do veřejného prostoru, kde je opravdu veliká frekvence pohybu lidí, se bude nejlépe hodit úprava PRO. Právě ta nejvíce redukuje budoucí náklady na údržbu. Do méně frekventovaných částí využijete úpravu TXL a nebo můžete zvolit základní úpravu Standard.

Kaučukové podlahy Artigo najdete i v ostravském showroomu TON.

Na výběr je hned z několika řad podlah Artigo, které si jistě získají vaši pozornost. Plansystem jsou hladké kaučukové podlahy s různými vzory i barvami. Studsystem zase vyniká reliéfy, jako například u klasické penízkové podlahy. Vynikající volbou pro specializovaná pracoviště, kde je nezbytnou podmínkou bezpečný provoz, jsou speciální podlahy Artigo s antistatickými a vodivými vlastnostmi. V průmyslových objektech zase oceníte průmyslové kaučukové podlahy, které disponují embasovaným povrchem. Nechybí ani speciálně vytvořené podlahy pro snadnou instalaci na schody i schodiště a jiné doplňky.

Reliéfní podlahy Artigo na první pohled zaujmou.

Designová řada Artigo Screed

Podlaha se vzhledem betonu? To je Artigo Screed, která připomíná klasickou betonovou stěrku. Její rustikální jednoduchost může být osvěžujícím doplňkem především do moderních interiérů. Vybrat si můžete ze šesti barevných variant zemitých tónů, od světle okrové až po uhlově černou. Oceníte u ní vysokou odolnost vůči tlaku a oděru i vodě. Nabízí navíc i skvělé akusticko-izolační vlastnosti, redukující hluk až o 10 dB. Řada Screed je ošetřena povrchovou úpravou PRO, která snižuje náklady na čištění a údržbu a prodlužuje životnost.

Designová řada Artigo Lava

Kolekce Lava je inspirovaná přírodou, horskými masivy a přírodními živly. Embosovaný povrch a nestejnoměrná barevnost dávají těmto podlahám kamenný vzhled prastarých vyvřelin. Na výběr je opět ze šesti zemitých barev a stejně jako ostatní kaučukové krytiny, Lava se vyrábí pouze ze zdravotně a ekologicky nezávadných materiálů. Navíc je stoprocentně recyklovatelná. Její vysoká odolnost  zvládne i kontakt s cigaretovými nedopalky. Vyrábí se v povrchové úpravě TXL.

Lava se hodí nejen do bytových (rezidenčních) a průmyslových prostor, ale i do těch komerčních, jako jsou kanceláře, obchody, showroomy, restaurace, úřady či školy. Výjimkou není ani instalace do hromadných dopravních prostředků, na nádraží či letiště.

Podlahy Artigo jsou vhodné do muzeí i výstavních hal.

Kaučukové podlahy Artigo jsou oblíbené snad ve všech veřejných prostorách. A není se čemu divit, vždyť nám svými funkčními vlastnostmi usnadňují běžný život a ukazují příhodný ekologický směr. Jejich dlouhá životnost a neskutečná odolnost jsou jen další bonusy.


Boca

www.bocapraha.cz

Vinohradská 151, Atrium Flora - vchod C

130 00 Praha 3 - Vinohrady

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků


Přidejte se k Insidecor komunitě...