Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Působivá venkovní atmosféra plná světla v podání značky Marset

Působivá venkovní atmosféra plná světla v podání značky Marset

Když se blíží soumrak a vše kolem jako zázrakem potemní, je čas rozžehnout hřející světlo. Na zahradě, terase či kdekoliv jinde ve venkovním prostoru můžete vykouzlit působivou atmosféru pro příjemné posezení. Jak zvolit vhodné osvětlení? Zkuste třeba značku Marset, která vás překvapí svou multifunkčností i neotřelým designem.

Nová kolekce svítidel od Marset je stejně rozmanitá jako zahrady a terasy, do nichž patří. Je navržena s citem pro detail a tak, aby dokonale zapadla do venkovního prostředí a harmonicky splynula s vegetací, architekturou i samotnou krajinou. Myslíme, že nebudeme moc přehánět, když řekneme, že tato kolekce patří ke špičce venkovního osvětlení z dílny Marset.

Romantická lampička Follow Me z dílny designérky Inmy Bermúdez.

Lampa Chispa je inspirovaná garážovým osvětlením

Přenosná lampa Chispa je mobilní multifunkční svítidlo, které dokáže vytvořit příjemné teplé světlo se třemi úrovněmi intenzity.  Je lehká, vodotěsná a její nespornou výhodou je její funkčnost. Můžete ji totiž nosit v ruce, zavěsit nad stůl či na zábradlí a vždy vám bude skvělým společníkem do tmavých večerů a nocí. Lampu navrhl designér Joan Gaspar a ozvláštnil ji ochrannou mřížkou z polykarbonátu, která nezapře inspiraci garážovým světlem či táborovou lucernou. Při plné intenzitě vám vydrží svítit až sedm hodin, v tom nejúspornějším režimu dokonce až čtyřikrát déle.

Okouzlující a multifunkční design svítidla Ginger

Osvětlení Ginger navrhl taktéž Joan Gaspar. Vyniká především svou variabilitou, díky které můžete seskupit hned několik svítidel dohromady, a vytvořit tak perfektní světelnou kompozici. Vyrábí se v nástěnné variantě, kterou lze instalovat solitérně i do seskupení, nebo jako sloupková svítidla na základnách, jež lze snadno upevnit do štěrku či hlíny. Ginger ale není jen na parádu, hodí se skvěle i k osvětlení cesty. Stačí nasměrovat stínidlo směrem dolů, aby se při průchodu zabránilo oslnění a na cestu bylo krásně vidět. Kolekci Ginger si zamilují nejen všichni estéti, ale i praktici.

Hra světel a stínů v podání svítidla Babila

Jako kapka vody vypadá svítidlo Babila, které je schopno panoramaticky zrcadlit odraz okolí. Výrazné čočky z leštěné oceli jsou zároveň světlem i architektonickým prvkem. Babila od designéra Marca Zanusiho Jr. se vyrábí jak v nepřehlédnutelné chromové úpravě, tak i v bílé či hnědé verzi, která je naopak jemnější a diskrétnější.

Osvědčená klasika jménem Plaff-on!

Osobitý a neformální design svítidla Plaff-on! navrhl jako většinu venkovních svítidel pro Marset Joan Gaspar. Tuto kolekci můžete vídat na trhu už od roku 2010, avšak nově k této rodině svítidel přibyla právě venkovní verze. Difuzér z ručně foukaného bílého opálového skla má hliníkový prstenec, který odráží světlo vzhůru a vytváří krásné jemné prstencové světlo. Umístit ho můžete jak na strop, tak i na stěny, a v neposlední řadě i ve sloupkové verzi k osvětlení cest i celých zahrad.

Marset má široké portfolio svítidel, které se každoročně rozrůstá o další zajímavé kousky. Nyní začíná sezóna venkovního osvětlení. Teplé letní večery, romantické večeře na čerstvém vzduchu nebo jen večerní lenošení na zahradě – všude tam budou svítidla Marset zpestřovat kouzlo okamžiku.

Pokud vás zajímají tato svítidla blíže, zajděte na se na ně podívat do showroomu Light Works. Ve skutečnosti jsou ještě kouzelnější.


Marset

www.marset.com

Light Works
lightworks.cz
Vlastislavova 11, Praha 4
 

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků


Přidejte se k Insidecor komunitě...