Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Showroom svítidel Light Works v novém kabátu

Showroom svítidel Light Works v novém kabátu

S myšlenkou kompletně zrekonstruovat svůj zavedený showroom svítidel v bývalé textilní továrně v Nuslích si společnost Light Works pohrávala již nějakou dobu. Chtěli vytvořit koncept, který se bude vymykat běžné prezentaci svítidel a při tom bude dokonale funkční a praktický.

Svou představu o vzdušném, otevřeném prostoru, kde bude mít každé svítidlo své vlastní místo nastínili nejprve architektonickému studio FADW, které vytvořilo prvotní dispoziční koncept. Na jejich práci poté plynule navázal designér Petr Hák, který prostoru vtiskl konkrétní podobu.

Pro showroom tak Petr Hák navrhnul unikátní systém knihoven, ve kterých každému svítidlu přísluší samostatná nika. Bílé knihovny zabírají celé dvě vysoké stěny showroomu a svítidla jsou v nich všem na očích a při tom dokonale uklizená. Díky tomu vyniknou také světelné efekty jednotlivých svítidel, která si navzájem v prostoru nekonkurují. Oproti jiným showroomům, kde obvykle visí na poměrně stísněném prostoru velké množství svítidel a navzájem se přebíjejí, je prodejna Light Works velmi vzdušná a přehledná.

Díky rekonstrukci v showroomu nyní najdete na šest desítek svítidel, nabízející pestrý průřez portfoliem dodavatele. V knihovnách nikdy nechybí alespoň jeden zástupce každé oblíbené kolekce, v showroomu se tak mísí zástupci španělského, italského, belgického, dánského či německého designu.

V showroomu své produkty prezentuje i společnost Culinary Design.

Vedle prodeje svítidel si společnost Light Works zakládá také na schopnosti nabídnout kompletní poradenství a realizaci v oblasti obytných i komerčních prostor. Za sebou má tato rodinná firma například řešení osvětlení kanceláří softwarové značky Avast či střešní penthouse projektu Sacre Coeur na pražském Smíchově. Showroom společnosti Light Works najdete ve Vlastislavově ulici v Praze v Nuslích.

Chcete se dozvět o společnosti Light Works více? Přečtěte si článek: Light Works nabízí osvícený sortiment i tým.


Light Works

Vlastislavova ulice 11

Praha 4 - Nusle

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků


Přidejte se k Insidecor komunitě...