Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Umělecké parkety Vielaris oživí historický i moderní interiér

Umělecké parkety Vielaris oživí historický i moderní interiér

Podlahy jsou věčné téma. Na výběr je tolik různých druhů, materiálů, textur i vzorů. Co když ale chcete něco osobitého. Něco, co dodá vašemu interiéru moderní kouzlo či nádech minulosti? Představujeme vám italskou značku Vielaris, která navrhuje a vyrábí starožitné umělecké parkety.

Moderní vzor Roy se vyrábí v patnácti barvách dubu a dvou barvách ořechu.

Společnost Vielaris zahájila svou cestu v roce 1992, kdy začala s rekonstrukcemi a restaurováním tradičních parket. „Díky restaurátorským prácích jsme shromáždili zkušenosti, díky kterým teď naši zruční dřevařští řemeslníci nabízejí pestrou škálu návrhů od nejjednodušších tradičních parketových stylů jako Chevron a Versailles až po sofistikované kolekce na míru vytvořených vzorů,“ říkají zastupitelé společnosti.

Parkety Vielaris poskládané do vzoru Chevron.

Značka Vielaris vytváří prostřednictvím parket umělecká díla.

Vielaris se pyšní precizním zvládnutím starodávného procesu a řemeslné zručnosti. Velká pozornost se klade také na detaily, díky nimž může značka nabízet snadno přizpůsobitelné a jedinečné produkty, navržené pro individuální potřeby.

Podlaha Walnut Hexagon, doplněná mosazným zdobením.

Moderní parketový vzor Trio nabízí dvouvrstvé dřevěné parkety skládané do kazetových nebo geometrických vzorů. Jak už název napovídá, skládá se ze třech prvků: trojúhelníku, diamantu a lichoběžníku, které lze originálně poskládat do jedinečných kombinací. Trio je k dispozici v patnácti odstínech dubu a dvou odstínech vlašského ořechu.

Parkety Manson Waves v různých odstínech dodají prostoru osobitost.

Moderní řada parket Diamond s jedinečnou kresbou dřeva.  

Dvouvrstvé dřevěné parkety Hexagon Diadem.

Dřevěné parkety Liechtenstein mají reliéfní texturu.

Wall Globule nabízí moderní vzorek, vhodný k pokrytí stěn.

U parket Vielaris si zamilujete neobvyklou rozmanitost jejich vzorů, krásu různých druhů dřeva i širokou škálu barevných tónů. Zručnost a propracovanost jednotlivých kolekcí můžete na vlastní oči spatřit v obchodech Soliter Parket.


Vielaris
www.vielaris.it

Soliter Parket
Dukelských hrdinů 6
Praha 7

 

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků


Přidejte se k Insidecor komunitě...