Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Podlaha jako zmačkaný papír či zrezivělý plech? Objevte nové podoby vinylů

Podlaha jako zmačkaný papír či zrezivělý plech? Objevte nové podoby vinylů

Vinylové podlahy jsou stále v kurzu, patří dokonce k jedněm z nejpopulárnějších podlahových krytin vůbec. A proč tomu tak je? Vypadají skvěle a hodí se téměř kamkoliv, zároveň jsou především vysoce odolné, snadno se udržují a na došlap jsou měkčí než například podlahy laminátové.

Do hledáčku jsme si vzali německé vinylové podlahy Expona Commercial, které kromě běžných designů nabízí i ty netradiční.

Hádáte, jaký je nejoblíbenější design vinylu? Pokud si myslíte, že dřevo, pak máte pravdu. Imitace dřevěných prken patří k těm nejžádanějším, ať už se jedná o jeho hoblované, kartáčované nebo ostaršené designy. Hned v závěsu jsou pak oblíbené i různé imitace dlažeb, například břidlicové či mramorové.

I když jsou Češi celkem konzervativní, vzrůstá poptávka také po jiných vzorech. Co byste řekli třeba na podlahu, která vypadá jako zmačkaný papír nebo zrezivělý železný plech?

Design Parchment v podobě zmačkaného papíru se spoustou skladů a ohybů.

Design Plate v podobě plátů s lesklými a matnými plochami.

Německé vinylové podlahy Expona Commercial přináší na trh něco nového a unikátního. Pokud jste příznivci netradičního interiéru, pak jsou tyto podlahy to pravé. V rámci jednoho prostoru se navíc mohou jednotlivé designy i různě kombinovat. Díky speciálním vzorům tak skýtají tyto vinylové podlahy úplně nové možnosti.

Design Mosaic se vzorem popraskaného porcelánu, který vytváří dokonalý 3D efekt.

Podlahy mají kvalitní fotovrstvu, tedy vrstvu s fotografií dřeva, kamene, betonu či jiného materiálu. Disponují rovněž registrovaným embosem, neboli tenkou průhlednou vrstvou, jež tvoří povrchovou strukturu příslušného vzoru. Proto věrně imitují téměř jakýkoliv materiál.

Design Black Textile zdobí vzor tkané textilie.

Design Iron Ore v podobě železného plátu.

Design Golden Chevron Parquet.

Ať už si vyberete klasiku nebo jeden z netradičních designů, zaručeně tím vykouzlíte zajímavý interiér, který díky jedinečným vlastnostem materiálu vydrží dlouhá léta. Vinylové podlahy se navíc vyrábějí bez použití ftalátů a obsahují příměs bio změkčovadel. Jsou stoprocentně recyklovatelné, což jistě potěší všechny příznivce udržitelného stylu.

Vinylové podlahy Expona Commercial nabízí společnost BOCA. Nechte se inspirovat také rozmanitým světem koberců a podlahových krytin nebo designovou stěrkou Microtopping.


BOCA Praha

Vinohradská 151, Atrium Flora - vchod C

130 00 Praha 3 - Vinohrady

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků


Přidejte se k Insidecor komunitě...