Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku
Inspirace Produkty Designéři Události Design tour Upřesnit: Rezidenční projekty Komerční projekty Nábytek Doplňky Osvětlení Elektronika Podlahy / zdi / strop Umění Textil Kuchyň Koupelna Produktový designer Interiérový designer Architekt Umělec Praha Upřesnit: Interiér Exteriér Bar / restaurace / café Hotel Kancelář Obchod Výstavy Kadeřnictví Venkovní prostor Další Karlín Vinohrady Letná
Další možnosti: zrušit filtry

Články (49)


Pohled na interiér z dřevěné perspektivy

12.03.2018, Alžběta Laňová

Dřevo je ve světě designu všudypřítomné v různých podobách. Tradiční materiál, který neztrácí své kouzlo a stále má co nabídnout. Přinášíme vám dřevěný nábytek na různé způsoby, protože s vůní dřeva je svět mnohem veselejší.
celý článek

Když dřevo promlouvá skrze zdi

07.03.2018, Alžběta Laňová

Dřevěné podlahy jsou bezpochyby klasika. Stěny ze dřeva, to už je trochu něco jiného. Firma BOCA Praha představuje neobvyklou variantu obložení stěn: dřevo od italské společnosti Mardegan.
celý článek

Malé prostory s velkým charakterem

31.01.2018, Alžběta Laňová

Boj o každý centimetr – tak by se dalo nazvat zařizování malých interiérů. Tuto bitvu na omezeném prostoru již neprohrajete, protože vám přinášíme inteligentní skladná řešení, která šetří místo i nervy.
celý článek

Hostel Micro: Oslava malého prostoru ve velkém stylu

27.01.2018, Alžběta Laňová

Starobylé uličky rezidenčních čtvrtí Pekingu oživil originální hostel Micro. Na extrémně malé ploše najdete překvapivé množství světla a co se týče efektivního využití prostoru, nezadá si v ničem ani s několikanásobně většími...
celý článek

CAMP – místo pro všechny, město všem

12.01.2018, Alžběta Laňová

Zkratka CAMP může znamenat ledacos. V tomto případě se pod ní skrývá nedávno otevřené Centrum architektury a městského plánování. Pojďte objevit, co všechno přináší modernistická kostka v pražských Emauzích. 
celý článek

Svítidla pro všechny pracanty

21.12.2017, Alžběta Laňová

Světlo jako základ všeho. Dovedete si představit život bez něho? Máme na mysli nejen to přírodní, nýbrž i to umělé. A proto si posvítíme na různé typy osvětlení, které zalije pracovnu světlem, rozzáří váš den a rozčísne tmu nad pracovní...
celý článek