Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Barvy, kam se podíváte. I takhle můžou vypadat zátěžové koberce

Barvy, kam se podíváte. I takhle můžou vypadat zátěžové koberce

Ani zátěžové koberce nemusejí být nudné, ukazuje německá značka Object Carpet. Svou novou kolekci se rozhodla pěkně vybarvit. Vznikla tak kolekce FORUM s osmnácti výraznými designy, které vtisknou vaší podlaze tu správnou tvář. U nás ji nabízí společnost BOCA

Koberce z kolekce FORUM jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a jsou vhodné i pro alergiky. A také mají dlouhou životnost. Jsou vyrobeny ze 100% recyklovaného vlákna ECONYL®, recyklovaných rybářských sítí a dalšího nylonového odpadu. Koberce jsou i díky tomu extrémně pevné, takže se hodí do frekventovaných prostor, jako jsou hotely, galerie, kongresová centra, showroomy a kanceláře.  

Dříve byl problém sehnat kvalitní zátěžový koberec v jiných než základních pastelových barvách. Dnes už designéři myslí na vše. A tak se zrodilo celkem 18 pestrobarevných vzorů. Každý vzor má navíc čtyři barevná provedení a čtyři typy povrchu (strukturovaná smyčka, tkaný, lesklý velur a velur). Každý druh povrchu koberce má trochu jiné barevné tóny. Všechny barvy a vzory si můžete prohlédnout v on-line katalogu.

Otevírá se tak široká škála možností pro vytížené prostory a další dosud opomíjená místa. Koberce jsou k dostání jako celoplošné, kusové, ale i jako kobercové čtverce, jejichž pomocí si můžete pohrát s vlastním designem, jak je libo. Zpřeházet, změnit úhly, opakovat vzor. Autoři celé kolekce Katrin & Mark Patel se už těší, kde všude po světě své výtvory potkají. 

Karin je návrhářka textilií a Mark je grafický designér, spolu tak tvoří skvělé duo, které se nebojí experimentu, ale vždy stojí pevně nohama na zemi. Mají i široký zdroj inspirací, od etno prvků přes Art Deco až ke škole Bauhaus. Barevná škála je opravdu bohatá, autoři se zase jednou pořádně vyřádili. Výsledkem je celkem 864 variant v kolekci o 18 vzorech. Vybere si opravdu každý. 

Největší radost nám dělá vidět další život našich návrhů, jak je dále rozvíjejí architekti a interiéroví designéři. A to, že se užívají v kontextu, pro který jsme je navrhli." 

Katrin &Mark Patel


Boca Praha

www.bocapraha.cz

Vinohradská 151,  Praha 3

Atrium Flora, budova B, 9. patro (vstup z ulice Jičínská)

 

 

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků


Přidejte se k Insidecor komunitě...