Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku
Inspirace Produkty Designéři Události Design tour Upřesnit: Rezidenční projekty Komerční projekty Nábytek Doplňky Osvětlení Elektronika Podlahy / zdi / strop Umění Textil Kuchyň Koupelna Produktový designer Interiérový designer Architekt Umělec Praha Upřesnit: Interiér Exteriér Bar / restaurace / café Hotel Kancelář Obchod Výstavy Kadeřnictví Venkovní prostor Další Karlín Vinohrady Letná
Další možnosti: zrušit filtry

Články (7)


Skrz dveře do zahraničí

21.11.2014, Karin Kopecká

Designérka Lucie Nováková se při realizaci nechala inspirovat dvěma zeměmi, které jsou majitelům velmi blízké. Nahlédněte s námi do interiéru, kde se prolíná francouzský styl s anglickou zemitostí.
celý článek

Být součástí přírody

19.07.2014, Karin Kopecká

Slunečné počasí tohoto týdne nás pro dnešek zavedlo na řecký ostrov Skiathos, kde se uprostřed nedotčené přírody nachází rezidenční objekt K-studia pojmenovaný Plane House, který se se svým přirozeným okolím vyrovnává po svém.
celý článek

Interiér versus exteriér

12.07.2014, Karin Kopecká

Nahlédněte s námi dnes do prosluněné italské Sieny, konkrétně do městečka Castelmuzio, kde se nachází rezidenční projekt A2 House studia VPS Architetti. Farmářský objekt byl přeměněn na rezidenci, která propojuje historii se současností.
celý článek

Byt plný hudby

10.07.2014, Karin Kopecká

Naše pozornost i dnes směřuje na pražské Vinohrady - pokud se řadíte mezi hudební fanoušky, tato rekonstrukce soukromého bytu by vás rozhodně neměla minout. Nechte se inspirovat hravou realizací Ivanky Kowalski!
celý článek

Nevtíravá hra s kontrasty

31.05.2014, Karin Kopecká

V pražském Karlíně ožily staré sýpky z 19. století. Rekonstrukce jednoho z loftových bytů se chopilo studio OOOOX a výsledek stojí opravdu za to. Je Vám bližší moderní architektura nebo atmosféra historických budov? V ulici...
celý článek