Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Lázeňský hotel Roomers nabízí relax i pulzující životní styl

Lázeňský hotel Roomers nabízí relax i pulzující životní styl

Kam vyrazit za relaxem, krásnou přírodou a exkluzivním ubytováním? Třeba do nedalekého Německa, na okraj pohoří Černého lesa. Nachází se tam malebné lázeňské město Baden-Baden s mnoha luxusními hotely a oblíbenými hudebními festivaly. Jeden z hotelů však stojí díky své exkluzivitě, zajímavé architektuře i jedinečným službám za zmínku. Vítejte v hotelu Roomers, který potěší všechny vaše smysly.

Hotel Rommers představuje nejvyšší kvalitu, autentickou pohostinnost, ale i bezvýhradnou lásku k životu. Majiteli jsou Gekko Micky Rosen a Alex Urseanu, kteří se po úspěšném otevření Roomers ve Frankfurtu nad Mohanem rozhodli své pole působnosti rozšířit i do západoněmeckého města Baden-Baden. Právě zde totiž najdete centrum luxusních lázeňských hotelů s mezinárodní pověstí i místo prostoupené uměním a kulturou. O kvalitě života a luxusu nemluvě.

Hotel se nachází v centru města a v bezprostřední blízkosti známých památek jako jsou Kurpark či Musuem Frieder Burda. Lidé si toto místo vybírají nejen kvůli vyhlášené lázeňské léčbě a vytříbeným kulinářským zážitkům, ale působivá je pro ně i samotná architektura hotelu a umělecké prvky. Za návrhem Roomers stojí architektonické studio KHP a italský designér Piero Lissoni, který si vyhrál s každým detailem interiéru i venkovními terasami.

Hned v přízemí se nachází restaurace Moriki, ve které se podává asijská kuchyně. Jídla jsou připravována slavným šéfkuchařem Duc Ngo a vyjadřují symbiózu východoasijských aroma a čerstvých regionálních surovin. A co znamená název restaurace? Jméno Moriki se skládá ze dvou slov: „mori“ je japonské slovo pro les a „ki“ je zase životní energie.

Interiéru dominují zemité barvy a příjemná intimita. Nábytek a doplňky jemně zapadají do celého konceptu hotelu a vykreslují klidnou a harmonickou atmosféru.

Hotel je členitý a míst k posezení, kde se můžou hoteloví hosté scházet a probírat své zážitky, je hned několik. Kromě restaurace Moriki tu najdete i několik barů, zasedacích místností, volnočasových relaxačních zón, kde se můžete například ponořit do příběhů oblíbených knih, nebo společenských částí, kde si zahrajete třeba kulečník.

Srdcem a duší hotelu je hlavní bar v přízemí, který mohou, stejně jako restauraci Moriki, navštěvovat jak hoteloví hosté, tak i ostatní obyvatelé či turisti. Široký sortiment nápojů doplňuje i nabídka doutníků. Milovníci tabáku si mohou vybrat až z 80 různých druhů.

K dispozici je také Grand Room o velikosti 190 m², který lze dle potřeby rozdělit na čtyři místnosti. Což ocení různě velké skupiny hostů, kteří hledají soukromější prostor. Ideální pro společenské večeře, oslavy nebo třeba rodinná setkání.

Hotel Roomers v Baden-Baden působí mnohem lehčím dojmem než jeho temnější dvojče" ve Frankfurtu. Nabízí až 130 pokojů a apartmá, která se vyznačují jednoduchou elegancí, puristickou a smyslnou zároveň. Všechny pokoje jsou velice světlé. Denní světlo do nich proudí skrz veliká okna až ke stropu. Standardní pokoj má 32 m² a ve městě patří k největším. V Roomers ale najdete i mnohem větší pokoje. Apartmá mívají 46 až 60 m², apartmá Prestige 100 m² a Master Suite dokonce 185 m².

Všechny pokoje navíc nabízejí spoustu prostoru a pohodlí na nejvyšší úrovni. Přírodní materiály ladí k neutrálně zbarveným textiliím, barevné detaily přitom dodávají jemné oživení. Koupelny jsou vybavené vanou a samostatnou sprchou. Některá z větších apartmá disponují i vlastní terasou, z níž jsou překrásné výhledy na okolní krajinu.

S interiérem každého pokoje si dal designér opravdu záležet. Všechny apartmá se nesou ve stejném duchu a přírodních barvách. Každý má však své jedinečné prvky. Velký důraz byl kladem kromě nábytku také na osvětlení. A to nejen v pokojích, ale v celém hotelu, kde můžete spatřit zajímavá svítidla od vyhlášených značek i designérů. V některých apartmá nechybí ani prostor pro zábavu, jakou může být například kulečník.

V koupelnách mají hlavní slovo přírodní materiály, které představují teplo a útulnost.

Roomers je vhodný také pro obchodní záležitosti. Nabízí hned několik moderních konferenčních místností pro kreativní setkání či pulzující večírky. Čtyři různé místnosti jsou vybavené ultramoderní technologií i přístupem na terasu.

Pro milovníky zdravého životního stylu nesmí v hotelu chybět fitness centrum. Dostatečně veliké a plně vybavené moderními fitness stroji. Při cvičení hosty doprovází i okouzlující a všudy přítomné výhledy, které jim tréninky zpříjemňují.

Horní část hotelu je určena lázeňským procedurám a relaxaci. Nachází se tu mimo jiné i sauna, vířivka, parní lázeň či venkovní terasový bazén s lehátky pro odpočinek, ale i podkrovní bar.

Bar v přízemí není jediným místem k posezení s přáteli. V pátém patře najdete Rooftop Bar, který je jediným střešním barem tohoto měřítka ve městě. Působivý panoramatický výhled na hory je jenom další příjemná kulisa. Přes den můžete relaxovat v bazénu a ve večerních hodinách si dát v baru svůj první aperitiv.

Své procedury si zde užije opravdu každý. Atmosféra provoněná esenciálními oleji i tmavší smyslný interiér povzbudí všechny smysly. 500 m² prostoru pro lázeňské procedury a fitness je doslova oázou blahobytu. Hoteloví hosté si mohou na požádání zarezervovat i řadu procedur ve svém pokoji. Lázně jsou otevřené všem, mohou je navštěvovat i jiní hosté než ti hoteloví.

Prostorná terasa láká už z dálky k posezení na sluníčku.

Pokud milujete lázně se vším všudy, pak je Roomers v Baden-Baden skvělým tipem na výlet. Je tu dostatek prostoru pro každého, kdo hledá harmonii a odpočinek na jedné straně a pulzující životní styl na straně druhé.

Pokud dáváte přednost Rakousku, navštivte moderní wellness s výhledem na vrcholky Alp. A kdo by chtěl cestovat ještě dál, v čínské horské oblasti Yangshuo se nachází exkluzivní hotelový resort Alila.

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků

O článku

Zuzana Mitvalská Autor:
Zuzana Mitvalská

Foto: Gekko Group

Zdroj: archilovers.com

Publikováno: 13.01.2020

Mohlo by Vás zajímat

Přidejte se k Insidecor komunitě...