Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Mazzonetto a obdivuhodný svět dřevěných podlah

Mazzonetto a obdivuhodný svět dřevěných podlah

Teplo domova tkví v detailech a také v materiálech. Pokud se rozhodnete pro přírodní dřevěnou podlahu, máte z části vyhráno. Dřevo prostor zútulní a dodá mu nádech hřejivých tónů. Dnes je na výběr plno typů, které díky unikátním technologiím, řemeslnému zpracování i designu splní očekávání i těch nejnáročnějších uživatelů. My se dnes zaměříme na italskou rodinnou firmu Mazzonetto, která přináší do domovů a venkovních teras kvalitní dřevěné podlahy, parkety a obložení. Objevte kouzlo přírodního dřeva.

Mazzonetto je rodinný podnik z italské St. Giorgie u Padovy, který propojuje řemeslnou tradici s citem pro živý materiál. Je to podnik, kde nadšení, vášeň, extrémní odhodlání a mnohaleté zkušenosti, děděné z otce na syna, vytvářejí produkty špičkové kvality. Zakladatel společnosti Alberto Mazzonetto pracuje se dřevem již dlouhá léta. On i jeho nástupci vyrábějí s láskou a péčí dřevěné podlahy, obklady a terasové deckingy, které si oblíbil celý svět.

Alberto Mazzonetto, zakladatel značky Mazzonetto.

Společnost využívá ty nejmodernějšími výrobní technologie a postupy, které vkládá do všech svých výrobků. Výsledkem je několik produktových řad, od jednoduchých klasických provedení až po ty dvouvrstvé a navržené přímo architekty. Právě s nimi společnost dlouhodobě spolupracuje a také díky tomu, se může pochlubit unikátními produkty, které zahřejí vaši designovou duši.

Podlaha Esagono a treccia

Esagono a treccia se vyznačuje svým originálním a inovativním vzorem, který připomíná starobylé vily od řemeslných mistrů a jejich exkluzivní povrchové úpravy.

Podlaha Rombo

Kosočtverec složený z různých částí. Tuto dřevěnou podlahu lze pokládat spojením dvou nebo více prken (až do maximálně sedmi prken), s různými délkami a šířkami. Vybrat si můžete z různých odstínů, a ty klidně spojit v jeden originální podlahový vzor.

Podlaha Mosaiko

Geometrická mozaika je vyrobená z pečlivě nařezaného dřeva. Prkna jsou vzájemně propojena a vytvářejí plně přizpůsobitelné vzory.

„Kromě základní hodnoty kvality je naším cílem i používání suroviny tak, abychom respektovali lesy. Dodržujeme všechny důležitá pravidla a předpisy, které jsou základem pro zachování lesních zdrojů,“ říká o ekologické výrobě Alberto Mazzonetto.

Podlaha System

Nový a hravý koncept parket se ukrývá v kolekci System. Změny designu tradičních parket mohou vytvářet vlastní, moderní a originální designy, které již na první pohled upoutají. Parkety se vyrábí v různých odstínech i provedeních.

Podlaha Saloon

Rustikální design podlahy Saloon ukazuje krásu dřeva ve své plné kráse. Letokruhy i lehce ošuntělý" vzhled dodávají podlaze jistou osobitost a šmrnc se zubem času".

Podlaha z kolekce Mixed kombinuje dvě barvy na jednom prkně.

Všechny typy podlah jsou vyrobeny výhradně z těch nejlepších evropských, afrických, asijských i jihoamerických dřevin. Dnes, stejně jako včera, si dřevěnou podlahu vybírají ti, kteří hledají přirozenou krásu věcí, jež má vydržet dlouhá léta. A přesně takové podlahy Mazzonetto jsou. Pokud vás zajímají dekory a rádi byste podlahy či obložení viděli na vlastní oči, vyrazte do pražského showroomu BOCA a nechte se inspirovat italskými mistry zručnosti Mazzonetto.


Mazzonetto
www.mazzonettoweb.it

Showroom BOCA
Vinohradská 151
Atrium Flora, Praha 3

 

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků


Přidejte se k Insidecor komunitě...