Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Sprchová toaleta GROHE Sensia Arena: pomocník do moderní domácnosti

Sprchová toaleta GROHE Sensia Arena: pomocník do moderní domácnosti

Představte si, že se v noci probudíte a snažíte se najít cestu do koupelny. Tehdy se vám bude hodit užitečná funkce nočního světla, které je součástí toalety GROHE Sensia Arena. A nejen to, GROHE Sensia umí mnohem více. Je to inteligentní sprchová toaleta, navržená tak, aby se postarala o všechny vaše potřeby od začátku do konce.

Inovativní technologie této toalety vám usnadní běžný život a napomůže k čisté a pohodlné domácnosti. Obsahuje chytré funkce, díky kterým bude každodenní použití toalety jakýmsi rituálem. Výhodou je také snížení zátěže životního prostředí, a to jednoduše díky tomu, že je omezena spotřeba toaletního papíru. U čtyřčlenné domácnosti dokáže očista tekoucí vodou ušetřit až neuvěřitelných patnáct kilogramů toaletního papíru ročně.

Cílem společnosti GROHE, předního světového výrobce sanitárních zařízení, je činit váš každodenní život jednodušším a pohodlnějším. A proto přichází společnost každoročně s novými a inovativními produkty, které si prostě zamilujete. Jednou z novinek je sprchová toaleta GROHE Sensia Arena. Pojďme se na její přednosti podívat blíže.

Toaleta GROHE Sensia Arena se může pochlubit hned několika využitími. Stane se vaším úklidovým pomocníkem do domácnosti. Díky speciální povrchové úpravě a míse bez okrajového splachovacího kruhu nebudete potřebovat žádné agresivní čistící prostředky. Mimořádně efektivní splachování prakticky znemožňuje přichycování jakýchkoli nečistot.

Toaleta také bojuje proti zápachu prostřednictvím sofistikovaného extrakčního systému, jenž zachycuje nepříjemný zápach v míse. Vzduch zachycený speciální vrstvou je pročištěn aktivním uhlíkovým filtrem a vypuštěn zpět do koupelny. Speciální glazura HyperClean, obsahující ionty stříbra, navíc nekompromisně likviduje až 99,99 % všech bakterií.

Další výhodou, kterou jistě oceníte, je i automatická funkce sklápění a otevíraní prkénka. Poklop a sedátko toalety se díky pohybovému senzoru sklápí a otevírá automaticky, aniž byste se jich museli dotýkat. A zapomenul někdo spláchnout? Tomu může být s touto toaletou také konec. Na vyžádání je k dispozici i varianta s plně automatickým splachovacím systémem, který je mimochodem výjimečně tichý.

Pokud chodíte na toaletu i v noci, pak se vám bude líbit již zmíněné zabudované osvětlení. To vám zpříjemní nejen cestu na záchod, navíc nemusíte rozsvěcet oslnivé koupelnové světlo, kvůli kterému pak nebudete moci usnout.

Sprchová toaleta je jednoznačně skvělou funkční inovací, která navíc i dobře vypadá. Minimalistický, oblý design se bude hodit do konceptu jakékoliv koupelny. Toaleta GROHE Sensia Arena vám zprostředkuje doposud nepoznanou úroveň osobní péče. Jakmile ji vyzkoušíte, už nebudete chtít jinou.


GROHE
www.grohe.cz

Antala Staška 510/38
140 00 Praha 4

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků

O článku

Zuzana Mitvalská Autor:
Zuzana Mitvalská

Foto: GROHE

Publikováno: 24.03.2021

Mohlo by Vás zajímat

Přidejte se k Insidecor komunitě...