Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Sprchování jako odpočinek. Podívejte se, jak dokáže uvolnit mysl i tělo

Sprchování jako odpočinek. Podívejte se, jak dokáže uvolnit mysl i tělo

Někdo nedá dopustit na relaxační koupel ve vaně, plné provoněné vody, jiný si zase užívá výhod sprchového koutu. Dnes už neplatí, že sprcha je pouze pro „rychlíky“. Sprchování se stává stále důležitějším zdrojem požitku a odpočinkovým rituálem. Dlouhé sprchy působí blahodárně na uvolnění svalů a mysli a přispívají ke snížení stresu. Tento pravidelný rituál si oblíbíte ještě více s novými a nadčasovými technologiemi. Jednou z nich je například ruční sprcha GROHE Rainshower SmartActive, která přináší do koupelnového světa ty nejnovější inovace.

Sprcha s chytrými funkcemi a intuitivním ovládáním umožňuje pohodlné sprchování doslova na přání. Tento vodní zážitek na míru si užijete díky třem režimům proudu, od jemného šimrání „dešťových kapek“ Rain přes výkonnou trysku Jet, vhodnou pro vymytí šamponu z vlasů, až po stimulující masážní režim ActiveMassage. Tyto funkce lze mezi sebou jednoduše a dle potřeby přepínat na zadní straně sprchy na ovladači GROHE SmartTip. Pro lepší úsporu vody je odkapávání prostřednictvím technologie DripStop v režimech Rain a Jet minimalizováno.

Díky novým technologiím se řadí Rainshower SmartActive mezi nejinovativnější ruční sprchy v sortimentu GROHE. Sprcha vyniká ergonomicky navrženým tvarem, který se perfektně drží a nechybí ani široký výběr barev. V kolekci GROHE Colors jich najdete dokonce jednáct. Sprcha se vyrábí ve dvou velikostech a dvou typech. Ať už si zvolíte velikost 130 nebo 150 mm, s chromovým nebo bílým sprchovým diskem, v kulatém či hranatém provedení, budete mile překvapeni.

Sprcha je ideální pro kombinaci s hlavovými sprchami, jako jsou GROHE Rainshower 310 SmartActive nebo Rainshower 310 Mono, tělovými tryskami Rainshower, podomítkovými termostatickými bateriemi nebo inovativními bateriemi GROHE SmartControl.

Vytvořte ze sprchování také příjemnou rutinu a načerpejte novou energii. Třeba vám k tomu poslouží právě ruční sprcha GROHE Rainshower SmartActive.


GROHE
www.grohe.cz

Antala Staška 510/38
140 00 Praha 4

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků


Přidejte se k Insidecor komunitě...